⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Öyle aşırı bi rotasyon değil, hafife almamak lazım.

Erenin oynatilmamasi son derece onemli mac boyu cocugu islik yagmuruna tutacaklar gerek yok

Fatih hoca kupayı düşünerek ciddi rotasyon yapmış 3 puanı versin teneke parçasını alsın götürsün hocam
Yok kupada da saplayip alacaz kupayı sezon lig boyu teneke parcasının peşinden kostugumuzun farkındasın bu arada değil mi reis hani 5 yildiz falan. Başka bir Tenekeyi alınca olan şeyler tenekeyse bu şey bunun neden peşindeyiz? Fenerle savasıyoruz fener var gücüyla almaya ugraşıyor vs.

Sivas tarifesi istiyorum gerilmek istemiyorum.Şerefsiz kuşlar sevinsin istemiyorum.Haftaya şampiyonluk kutlamak istiyorum.

Kupayı önemsemiyor değilim ama maddi değeri otel parası kadar olsn bu kupayı bizimde protesto etmemiz lazım boşuna zaman kaybı
Bu maçta ki yorulma durumu kupayı belirler bence
Bu maci kazandikmi lig biter artik tek hedef kupa olmali tek mac onemseme meselesi degil olay
Tek maca kupa veriyorlar gazoz kupasi olsa Galatasaray o kupayi alir bu kadar basit kayseriye yedekler ciksa bile olur 3 macta 1 puan herhalde alırız

Trabzon baya yedek ağırlıklı çıkmış. Zubkov, Sikan, Waka, Ozan, Banza hepsi yedek.
Bizimkiler maça asılsa 5-6 tane yerler muhtemelen. Tekke büyük risk almış. Zaten kendi taraftarları tarafından çok eleştiriliyor geldiğinden beri. Bugün kendi taraftarı önünde farklı bir sonuç TS kariyerine erken finish yapabilir.

Bizimkiler maça asılsa 5-6 tane yerler muhtemelen. Tekke büyük risk almış. Zaten kendi taraftarları tarafından çok eleştiriliyor geldiğinden beri. Bugün kendi taraftarı önünde farklı bir sonuç TS kariyerine erken finish yapabilir.
yok be reis bu maçta kovmazlar kupa önemli onlar için

Geri
Üst Alt