GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs Sayfa 136

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
97,6K
Sayfa
136/138
1746900977883.webp

Anasini satayim

Inisli cikisli sezonda 1 maglubiyet olacak.

O da besiktas iyi mi ya. Fikra gibi.

Saka maka onumuzdeki sene biz kriz vs yasamazsak gene oluruz ama bu aptal bjk yonetimi akilli is yaparsa kendini fenerin ustune atabilir... En en en kotu bizim haricimizde hakem islerine laf edecek guruh cikar.

Fenerin nefretle yaptigi kumpaslarla ugrasmak istemiyorum. 1 sezon daha ali koc acun mourinho tatavalari yetti gina geldi gercekten

Anasini satayim

Inisli cikisli sezonda 1 maglubiyet olacak.

O da besiktas iyi mi ya. Fikra gibi.

Saka maka onumuzdeki sene biz kriz vs yasamazsak gene oluruz ama bu aptal bjk yonetimi akilli is yaparsa kendini fenerin ustune atabilir... En en en kotu bizim haricimizde hakem islerine laf edecek guruh cikar.

Fenerin nefretle yaptigi kumpaslarla ugrasmak istemiyorum. 1 sezon daha ali koc acun mourinho tatavalari yetti gina geldi gercekten
Fener büyük şerefsizlik içinde teke tek dalmamak laxım semeye haklısın...

Yıldız maalesef üstte olacak formalarda. Ben hala ısrarla diyorum, yıldızsız çıksın yeni sezon formaları, çok güzel formalar eğrelti duracak o yıldızla.

son hafta bjkliler ötmesin diye başakşehire yalandan yenilme işi

Bjk otsun istedigi kadar

Cagdasin 5 dklik basin toplantisindan iyidir.

Kesinlikle sevdigim camia degil ama TR gibi ligde sadece fener ile kafa kafaya olmak sacmasapan.

Bu sezon ilk 5 6 takima karsi ilk galibiyetini dun aldi fener, o konuda bjk iyi puan aldi ama diger maclarda batirdi..sacmaliga bak yani.

Fener ittirilmese biz 10 hafta once sampiyonuz bunlarda 2incilik icin birbirini yiyordu CL biletine sampiyon gibi sevinir modda olurlardi

Geri
Üst Alt