GSCimbom
⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs
Alper Altun

⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs Sayfa 137

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
96,8K
Sayfa
137/138
Yıldız maalesef üstte olacak formalarda. Ben hala ısrarla diyorum, yıldızsız çıksın yeni sezon formaları, çok güzel formalar eğrelti duracak o yıldızla.
Ve o formata enfes bi bordo forma denk gelecek.

Acaba beklesek yeni parti uretimlerde duzelir mi...

Bu yonetim degistirmez onu, iki sskilde de satalim 2 ser forma alsin millet diye strateji yuruturler

O degilde en acilinden kaliteli 5 yildizli bayrak satmlrinlazim storelarda....

Kadikoydeyim malum...4 yildizliyi ikinci pencereye asip on cepheye 5 yildizi koymam lazim

Ve o formata enfes bi bordo forma denk gelecek.

Acaba beklesek yeni parti uretimlerde duzelir mi...

Bu yonetim degistirmez onu, iki sskilde de satalim 2 ser forma alsin millet diye strateji yuruturler
Belki kışın yeni seri üretimdekiler normal olur diyeceğim de emin değilim ya. Çok kötü olacak. Lütfen yıldızsız da olsun bari işte isteyene

Coktan uretilmistir onlar

Burda cogumuz ayni seyi soyledik, yildizsiz uretip satista storeda basilsin gerekirse...ama duzgun olsun..
Almaya elim gitmeyecek o haliyle ya. Çok kaliteli set çıktı hepsini alırım diyorum ama o yıldızlar olmuyor işte. 4'ü taktığımız sezon da çok kötüydü duruşu :/

Almaya elim gitmeyecek o haliyle ya. Çok kaliteli set çıktı hepsini alırım diyorum ama o yıldızlar olmuyor işte. 4'ü taktığımız sezon da çok kötüydü duruşu :/
Hepsi icin butce acamam heralde belki sezon icinde cikacak 4uncu forma ile ikincisini dusunebilirim

Ama bordoyu mutlaka en kalitelsini kesin alacagim. Muthis forma o , eger yayilan gorseller dogruysa

Hepsi icin butce acamam heralde belki sezon icinde cikacak 4uncu forma ile ikincisini dusunebilirim

Ama bordoyu mutlaka en kalitelsini kesin alacagim. Muthis forma o , eger yayilan gorseller dogruysa
Görsellerden daha da güzel duracak üstad o forma şüphen olmasın. Şimdiye kadar ki en iyi alternatif forma oldu bile. Altın arma ve detaylar, seçilen renk vs çok klass üstüne Puma'nın kalıbı da çok şık olacak bu sezon

Burdayım. Takım gol atmağa gelmemiş biz napalım. Şu maçı yenmemiz gerekseydi 5 lik yapardık çok rahat ama adamlar kaleye gitmiyor
Tamam gol atmaya gelmeyen ben sen değiliz Okan Buruk. Artık miadını doldurdu. Zirvede bırakmalı. Bugün kü lakayitliği ciddiyetsizliği bir Galatasaraylı olarak kabul etmiyorum

1746907223020.webp

Muslera'nin penalti pozisyonu oncesinde ofsayt varsa hakemi niye VAR'a cagiriyorlar?
Çünkü hakem sahada penaltı vermedi. VAR müdahale edebilmesi için pozisyonun penaltı olduğuna hakemi ikna etmesi lazım. Bu yüzden hakemi çağırdı, pozisyon içerde gel bak dedi. Hakem de evet içerde, penaltı kararını verince, VAR ofsayta baktı. Ofsayt olduğu için iptal edildi.

Eğer hakem hayır, net bir şekilde görünmüyor içerde olup olmadığı, pozisyon dışarda serbest vuruş kararında kalıyorum deseydi, Trabzonspor serbest vuruş kullanacaktı.

Geri
Üst Alt