Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.881
- 20.506
- 2.663
Ümit Özat
Galatasaray son maçta Başakşehir ile berabere kalır fb şanpiyon olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit özatın sade soda guplama zamanı geldi de geçiyorÜmit ÖzatGalatasaray son maçta Başakşehir ile berabere kalır fb şanpiyon olur
Kupa ve kutlama basaksehir macindanolacak 2 hafta sonrakupalı kutlama maç sonu olacakmı yoksa takım direk floryayamı gecicek?
kulübede gabi saraYedek kulübemizin hemen arkasında hazır olacağız![]()
buna gerçekten inanıyor musunuz yav 650 kez örnek verdikUmarım koreografi işine girilmez. Durduk yere ağzımızın tadı kaçmasım, şampiyonluk garantileme işi 1 hafta ertelenmesin
Valla inanma değil geçen yıl yaşadım. Fener maçında ben tribündeydim, o gazı maçın başında aldım. O maçı canlı yaşamış birine maval okumayın. Gereksiz şımarıklığa mahal yok. Şampiyonluk ilan edilir Başakşehir maçında ne yapılacaksa yapılır.buna gerçekten inanıyor musunuz yav 650 kez örnek verdik
Renkdas dusunsene yeniliyoruz, futbol bu olur mu olur sonra goztepe deplasman yine kaybediyoruz iş son maca kalıyorValla inanma değil geçen yıl yaşadım. Fener maçında ben tribündeydim, o gazı maçın başında aldım. O maçı canlı yaşamış birine maval okumayın. Gereksiz şımarıklığa mahal yok. Şampiyonluk ilan edilir Başakşehir maçında ne yapılacaksa yapılır.
şampiyonluk daha kesin değilken bjk maçında 4 yıldızlı koreografi yaptık koyduk geçtikValla inanma değil geçen yıl yaşadım. Fener maçında ben tribündeydim, o gazı maçın başında aldım. O maçı canlı yaşamış birine maval okumayın. Gereksiz şımarıklığa mahal yok. Şampiyonluk ilan edilir Başakşehir maçında ne yapılacaksa yapılır.