⚽ SL 24/25 H:36 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | MS | 18 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Ümit Özat📢 Galatasaray son maçta Başakşehir ile berabere kalır fb şanpiyon olur

24141.jpg

İlk yarıda 2-0 falan işi bitiririz taraftar şov başlar sonra

kupalı kutlama maç sonu olacakmı yoksa takım direk floryayamı gecicek?

Kayseri bize karşı da normal planıyla çıkarsa çok olur bu maçta.

Umarım koreografi işine girilmez. Durduk yere ağzımızın tadı kaçmasım, şampiyonluk garantileme işi 1 hafta ertelenmesin

Muslera
Sallai Sanchez Abdülkerim Eren
Yunus Torreira Lemina Barış
Osimhen Morata

Morata son maçlardaki futboluyla 11 başlamayı hak etti bence. Okan hoca Sara ile de başlarsa şaşırmam ama Morata daha etkili son maçlarda.

buna gerçekten inanıyor musunuz yav 650 kez örnek verdik
Valla inanma değil geçen yıl yaşadım. Fener maçında ben tribündeydim, o gazı maçın başında aldım. O maçı canlı yaşamış birine maval okumayın. Gereksiz şımarıklığa mahal yok. Şampiyonluk ilan edilir Başakşehir maçında ne yapılacaksa yapılır.

Valla inanma değil geçen yıl yaşadım. Fener maçında ben tribündeydim, o gazı maçın başında aldım. O maçı canlı yaşamış birine maval okumayın. Gereksiz şımarıklığa mahal yok. Şampiyonluk ilan edilir Başakşehir maçında ne yapılacaksa yapılır.
Renkdas dusunsene yeniliyoruz, futbol bu olur mu olur sonra goztepe deplasman yine kaybediyoruz iş son maca kalıyor

şampiyonluk daha kesin değilken bjk maçında 4 yıldızlı koreografi yaptık koyduk geçtik

geçelim bunları

Zor maç. Kayseri özellikle hızlı paslarla, hızlı hücuma iyi çıkan bir ekip oldu. Kayseri'nin dezavantajı savunması savunmada iyi değiller bir de orta sahada yumuşak bir ekipler. Oyuncuların ciddiyeti elden bırakmadan son haftalardaki performanslarını sürdürmeleri gerekir.

Geri
Üst Alt