Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.487
- 3.383
gişelerden geçerken biraz kıvır bişey olmazBen buldum ama kadın qr atacak girsem patlar mıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gişelerden geçerken biraz kıvır bişey olmazBen buldum ama kadın qr atacak girsem patlar mıyım
Umurlarinda olmaz, yesil yansin gecerken yeter. Kimse o resme bakmiyor resimdekiyle giren ayni mi diye (aslinda bakmasi lazim.bakmadiklari icin karaborsa rahat)Ben buldum ama kadın qr atacak girsem patlar mıyım
tam tersi o maçın bi olayı yokBu mac bu haldeyse basaksehir maci o zaman 40bine falan satacaklar karaborsada
O maçtan sonra kutlama olucak diyorlartam tersi o maçın bi olayı yok
önemli olan şamp. ilan edilen maç statta olmak
Eglence vs si de olacak ya sonrasinda, bence sacmalarlar.tam tersi o maçın bi olayı yok
Devir işlemi olmuyor muBen buldum ama kadın qr atacak girsem patlar mıyım
sahne falan bok gibi oluyor maç sonrasıysa kutlamalar kötü geçerO maçtan sonra kutlama olucak diyorlar
kulüpten bana, başakşehir maçında locada başakşehir maçı + şampiyonluk kutlaması taahhütüyle bir şeyler sattılar olay çıkarırım o maçtan sonra kutlama olmazsa.*
16 Mayıs 2025 11:43 · kasyo linkoln
Bilette alirken yapiliyordu diye biliyorum, tc sini girmesi gerek vs. alinmis bilette olmuyor galibaDevir işlemi olmuyor mu
@Can Erden ağabey bağdat caddesi zengin süslü tayfadantam tersi o maçın bi olayı yok
Lan olm 9 yil arka arkaya kombine ile kupa macina bile balcik haldeyken oralar mac sektormeden gittik.@Can Erden ağabey bağdat caddesi zengin süslü tayfadan
Mac sonu parti eğlence yoksa mac umurlarinda olmaz
O yuzden basak macina konsantreler
Yok kapalı mıymış neymiş oyle dediDevir işlemi olmuyor mu
Şakamı yapiyorsunuz yoksa ciddimi anlamıyorum neyi zor geçsin biraderTrabzon maclarindan daha zor gececek gibi.
Son bir kez konsantrasyon.
Şakamı yapiyorsunuz yoksa ciddimi anlamıyorum neyi zor geçsin birader
Kayseri icin lig bitmis bizim icin lig bitmis Turkiye icin lig bitmis
Guzel bir gosteri maci tadinda olur tek beklentim osimhen gol sayisinj arttirsin okadar sonrada kutlama yapalım
Alla halla alayi takim olsa nolur kayserinin adamlarin amaci yok ligte kaldilar cogu oyuncu tatil rezervasyonu yapiyor bitti kardes finishKayserispor > Trabzonspor diyorum cünkü adamlar yeni hocayla birlikte ligin en formda takimlarindan biri.
bunda anlamayacak ne var?
İlk yarıdan 3 olurKayserispor > Trabzonspor diyorum cünkü adamlar yeni hocayla birlikte ligin en formda takimlarindan biri.
bunda anlamayacak ne var?