⚽ SL 24/25 H:37 | Göztepe 0-2 Galatasaray | MS | 24 Mayıs

Koray Günter önde pres oyununa uygun gözüküyor. Gurbetçi olmasa yerli oyuncu olarak alternatif düşünülebilirdi.

Yedekleri başka nerede seyredecegiz soylermisin?Başka hangi sinemada oynuyorlar şöyle oraya gidelim?
Yeni filmlerin vizyona girdi.
Kadıköy sinemalarında 3 film birden oynuyor.
Filmlerin adı: 1.film yapının sonunda elimde kaldı sapı
2 film Karanlıklar prensi
3.Doyamadım kaymaya.

Şu maç takımdaki yetersizleri göze sokması açısından çok olumlu. İnşallah yeniliriz hatta öyle söyleyeyim. İlk 11'de oynayan oyuncular 2 yıldır 50 maç oynadığı için göze yeteri kadar batmıyor maalesef. Hâlbuki Avrupa rezaletinin en büyük sebebi yetersiz rotasyondur. Başka bir şey değil.

Neyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.
1748104935763.webp

admincp ne üstad

Neyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.
Yok abi ben direkt as kadroya yakın yapmıstım 11, 2 de 2 istiyordum ona kızgınım :asd:

Mertens sende bir kenara gel gözüm, otur kenardan gül, nese kat ama sahada isin yok

Yetmez işte onu diyoruz adlında
Bu takım ın en az 5 6 transfere ihtiyacı var.

Mertens'te ne saçma paslar deniyor öyle bomboş adamlar varken.

3-5-1-1 / 3-4-3 şu maç denemeyeceksin de ne zaman deneyeceksin abi.
Koy frank-jakobs kanatlarını taktik dene

Takimin iq ortalamasi 75 falan. Morata-Mertens-Gunay-Davinson yukseltiyo ortalamayi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu bu zoru deneme ekstra iş yapma saçmalığı neden var bu yedeklerde? Berkan kim senden oraya ara pası bekliyor, üst üste 3 tane yanındaki adama versen alkışlayacağız zaten.

Geri
Üst Alt