Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.697
- 3.995
- 813
Koray Günter önde pres oyununa uygun gözüküyor. Gurbetçi olmasa yerli oyuncu olarak alternatif düşünülebilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni filmlerin vizyona girdi.Yedekleri başka nerede seyredecegiz soylermisin?Başka hangi sinemada oynuyorlar şöyle oraya gidelim?
Neyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.
Yok abi ben direkt as kadroya yakın yapmıstım 11, 2 de 2 istiyordum ona kızgınımNeyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.

Yetmez işte onu diyoruz adlındaNeyine kiziyorsunuz ki sizleri anlamakta guc. Yedeklerle cikalim abi as oyuncular oynamasin bu macta diye konusup durdunuz konunun ilk sayfalarinda, al iste yedekler ne bekliyordunuz ki? Su macta yedek agirlikli kadroyu elestirmek artik acayip gereksiz sanki bunlari bilmiyordunuz.
Demirbay , Berkan ve Frankowski ile acil yollar ayrılmalı