⚽ SL 24/25 H:37 | Göztepe 0-2 Galatasaray | MS | 24 Mayıs

Bravo Jacob’s. Adam sol koridordan bindirirken Flash oluyor birden. Adım uzunluğu çok yüksek

Haftaya da böyle oynarsak bu sene işimiz zor.
Okan Buruk istifa,
Yönetim istifa,
Klübün kapısına kilidi vurmazlarsa iyidir.

Kerem; Taylan ve Cicaldau'dan kötü oyuncu, vallahi lafın gelişi değil. Kötü filan değil, rezalet ötesi. Bu herifin oynadığı herhangi bir maçı kazanmak imkansız gibi bir şey.

Şansımıza yapılan en iyi transfer maalesef jakobs gibi zaten gayet iyi bir Topçu olan ancak sakatlanıp duran topçumuzun bölgesine denk geldi. Sağ bek tarafı ise bomboş kaldı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jakobs berkan dışında koşabilen adam yok. çok statik takım kurmuş okan

Sol beklerimize bak maşallah yaaaa

Fakir Hakan Ünsal la Ergünü

Birbirlerini aratmıyor aslanlar

Niye kızmayalım ya takımın performansına sonuca kızmıyoruz ki futbolcunun bireysel performansına kızıyoruz kaç milyon Euro para kazanan adamlar tabii ki kızacağız adam sahada yürüyemiyor ya

Sana sene sonunda stresi olmayan bir maçta şans verilmiş en azından varını yoğunu ortaya koyarsın taraftar görür der ki adam mücadele ediyor

Morata mesela elinden geleni yapıyor
Bunlar ama sezon boyunca bilinen seyler, OB bosuna as 11'i cok bozmamaya calisti cunku bazi yedeklerde is yok yine bugun bunu goruyoruz. Bosuna bunlara tepki vermeye de gerek yok bazi oyuncular cunku sezon boyunca boyleydi mesela Kerem, mesela geldigi gunden beri Frankowski. Surada 2-3 oyuncu haric diger yedeklerde is yok iste.

Şu dakikaya kadar skorun böyle olması büyüklüğümüzün kudreti sebepli

Ortasaha sevmiyor hoca oyunu kuracak kimse yok bu olayları 3 yılda toplam 30-40 maçta görmüşüzdür.

Sadaha olan 3-4 oyuncunun ilk 11 oyuncusu olduğunu düşündümde kanım çekildi.

Sol bek mevkisi çözüldü en azından.

Jacobs iyi. Sakatlanması talihsiz oldu ama Eren'i keser. Kesemese bile forma savaşı vererek birbirlerinin performansını arttırırlar. Kerem'e bir şey demiyorum maçı ciddiye almıyor nedense.

Geri
Üst Alt