⚽ SL 24/25 H:37 | Göztepe 0-2 Galatasaray | MS | 24 Mayıs

Bizim yerli tarafı güçlendirmemiz lazım Kerem, Berkan hiç ümit yok. Emre Konak, Melih Kabasakal falan gibi biri denenebilir. Zeki Çelik'i alabiliyorsak 1.5 civarı maaşa almamız lazım. Eren Dinkçi kesin alınmalı.
+ Salih Özcan yedek 6 no için alınabilir. Berkan-Kerem den kötü çıkmaz herhalde.

Kerem'e falan bol bol sövüyorlardır herhalde amacı olmayan bir maç olduğu için relax herkes tabi.

Sahadaki diziliş ve tercihler çok kötü ama bazı oyuncuların bu kulüpte 1 dakika daha durmamaları lazım. Gerçekten şu kulübe hiç yakışmayan isimler var. Yazık ki, şampiyonluk garantilenmiş olmasına rağmen de halen genç isimler yerine bunları izliyoruz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Super Lig tarihinin en uzun sure kazanma rekoru Kerem bizim ortasahamizda oynarken kirildi. Galatasaray taraftarindaki kendini inanilmaz gomme ve oyuncusuna/hocasina sovme istegi takdire deger.

Kimse Kerem ya da herhangi bir oyuncu regen Ronaldinho demiyor, ama sampiyon oyuncularimizi da bu kadar kucultmek bize hic yakismiyor.
Ama küçükler Galatasaraya yakismiyolar ne yapalım alkışlayalım mi beceriksiz oyunlarini

Morataya laf etmeyin bu sahadakilerle bu kadar oynar adam gayet hırslı ona top getirecek adam olursa deler geçer

Cuesta ve frankyi devre arası çıkarıp uçakla ülkelerine postalayın daha şans vermeye gerek yok, Kerem de futbolu bırakmış daha 31 yaşında jübile yapar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frankowski birsey demicem diyorum dayanamiyorum su adami öven su adami topcu diye alan klube ihanet etmistir
Adam onu bombos gitmeye korkuyor davinsona topu atiyor adami zorda birakiyor
Sagdan orta geliyor adam arkasinda bu farkinda degil topuda adamida gecmis durumda bekliyor.
Ama tabi 3 lu oynasak cafu gibi yardiracak pardon 4 lu oynuyoruz diye adam kotu

Yenikapi festivali "Hatipoglu istifa" demiyorsa bosuna toplu mac izliyorlar

Bunlar ama sezon boyunca bilinen seyler, OB bosuna as 11'i cok bozmamaya calisti cunku bazi yedeklerde is yok yine bugun bunu goruyoruz. Bosuna bunlara tepki vermeye de gerek yok bazi oyuncular cunku sezon boyunca boyleydi mesela Kerem, mesela geldigi gunden beri Frankowski. Surada 2-3 oyuncu haric diger yedeklerde is yok iste.
Tepki vermek lazım ki takımdan yollansınlar

Tepki olmazsa bıyıklının biri çıkar geniş kadromuz var
Ahmet Cuesta yeni transfer sayılır der

Frankowski birsey demicem diyorum dayanamiyorum su adami öven su adami topcu diye alan klube ihanet etmistir
Adam onu bombos gitmeye korkuyor davinsona topu atiyor adami zorda birakiyor
Sagdan orta geliyor adam arkasinda bu farkinda degil topuda adamida gecmis durumda bekliyor.
Ama tabi 3 lu oynasak cafu gibi yardiracak pardon 4 lu oynuyoruz diye adam kotu
Yemin ediyorum bu herif videolarda uçup kaçıyordu acaba bize kardeşini ikizi falan varda onu mu gönderdiler çıldırıcam ya videolardaki adamla alakası yok tamam videolar yanıltıcı olabiliyor ama bu kadar olmaz be

Jakobs, Sacha Boey koşusu yaptı, oyun dsiplini de iyi. Verilen bonservisin dönüşü yok madem, kalmalı. Fazladan bir daha solbek fantezisi kurmasın hazret.

Gençler oynasa keske diyordum ama emin oldum gereksizlere az çok piyasa yapalım ve yönetimde görsün diye oynatıyor hoca

on yedekli maç aslında
bizim görmemiz gereken 4 Topcu olması lazım
varmi?

günay-morata-jacops

jacop sakatlık yasamasa eren yedek olur

sorun bunların olması degil aslında yerlerine monte edilecek 4 isim daha bulmak lazım

stoper sart belli oldu
maçta kanat yok ,ilginç ama ana kadroyada lazım , en az 2 kanat transferi cikti ortaya
orta saha icin Berkan artık gitmeli

ikinci yari jelert girsin birde ona da bakalım az

Niye avrupada başarısız oluyoruzun açıklamasıydı ilk yarı forvetinde 100 milyonluk adam oynayan takımın rotasyonu bu kadar kötü olamaz Günay dışında seneye kalsın denecek biri yok.

Geri
Üst Alt