Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.765
- 18.856
- 1.188
Izleyemiyom, cuesta nasil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece sağbek değil olmayan; piyasada yerli namına kayda değer futbolcu yok alınabilecek. Geçen yıl ''Senede 1-2 futbolcu ya çıkıyor, ya çıkmıyor, Oğuz ve Yasin mutlaka alınmalı demiştim. Şimdi onlar olsa kontenjan açısından sorun kalmayacaktı.Sazdağ'ın defansına fazla güvenemiyorum ama Zeki Çelik olmuyorsa zaten tek alternatif kendisi artık deneyeceğiz yapacak bir şey yok.
Bak basaksehire gonder orda oynar seyirci baskisi yok beklenti yok mis gibi takilir oyuncu stres yonetemiyor bir yanlis pas yapinca tribunden uuuw geldimi bir daha top kullanmiyorAynen öyle benim anlamadığım diğer hususta lens bu adamı nasıl düzenli 11 oynatmış
Yanlis istatistikdemirbay girdiği bütün 2 li mücadeleleri kaybetmiş
Cuesta 6 numara oynasa asla hayir demem fizik hiz var ayagida kotu degil berkandan 10 kat faydali olurCuesta stoper değilde regista gibi ya bu adamı kim stoper yaptı bilmiyorum
cikarmamiskdb lemina degistirir umarim
Ahbert yedeklerde 6 kişi yok bizde yawhoba 6 değişiklik #hakkı
6 mı kim 6 değişiklik yaptı hükmen kayıp değil mi ? Birisi kafa travmasından mı çıktı yoksa?hoba 6 değişiklik #hakkı