Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 38. Hafta
Bodrum FK - Beşiktaş
Bodrum İlçe Stadı
1 Haziran 2025 Pazar
19:00
Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 38. Hafta
Samsunspor - Kayserispor
Samsun 19 Mayıs Stadyumu
1 Haziran 2025 Pazar
19:00
Fb samsun olsunHangisi kabulunuz
Beşiktaş 3. Mu olsun
Yoksa süper kupada fenerin karşısina samsun mu ciksin
Yok bjk yenerse ikili averaj bjkdeSamsun'a 1 puan yetiyor mu?
hayır jk kazanırsa yetmiyor 2li averaj olayı yüzünden bence samsun kazanır bugünSamsun'a 1 puan yetiyor mu?
samsun için avrupa ligine kalmak maddi açıdan süper olur yaklaşık 10 milyon euro baya iyi bi gelir anadolu takımı içinçok bir şey farketmiyor hem samsun hem bjk şu an konferans liginin üzerinde kalibrede değiller.
Samsun zaten daha acemi - AVLde çok zarar görürler düşme olmadığı için.
bjk pek umrumda değil.
o açıdan öyle ama gelirden ziyade belki milyonda bir konferanstaki siklet farkından üstüne koyarlar bilemedim.samsun için avrupa ligine kalmak maddi açıdan süper olur yaklaşık 10 milyon euro baya iyi bi gelir anadolu takımı için
birbirine yakın gelirler 1 milyon euro civarı bi fark var sanırımo açıdan öyle ama gelirden ziyade belki milyonda bir konferanstaki siklet farkından üstüne koyarlar bilemedim.
başakşehir saçmaladı mesela geçen sene - hayal kırıklığı resmen.
samsun belki orada gittiği yere kadar gitse ve ezici olabilecek skorlardan uzak kalırsa ligde daha dişli olabilir gibi baktım.
Konferans giriş geliri ne acaba
wikipediadan baktımda grup aşamasına kalmalar düşük - playofflardaki maçların geliri hariicnde 3.17M vs 3.63 M göstermişlerbirbirine yakın gelirler 1 milyon euro civarı bi fark var sanırım
samsun konferansta daha çok ilerleyebilir zaten 3.olsa bile direkt kalamıyor gruplara play offta elenirse konferansa giderlerwikipediadan baktımda grup aşamasına kalmalar düşük - playofflardaki maçların geliri hariicnde 3.17M vs 3.63 M göstermişler