⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

1725137307068.webp

Y.Boys'u elesen bu maç için ciddiyetsizlik denebilirdi fakat takımın standart oyunu bu maalesef. Gelecek oyuncular ki o da gelirse her şeyi baştan aşağı değiştirmek zorunda şu çöp ligden bile kopabiliriz vaziyet bunu göstermekte.

Neden bizim topçular, hoca, hakemler vs herkes sanki ligin sonu da Adana küme düşmüş gibi davrandı maç boyu? Lan ne gollere sevindik ne bi coşku vardı takımda. Fener bunları böyle yakalasa 10 olmuştu bi de sahanın ortasında galibiyet kutlaması yapmışlardı.
Abi taraftar futbolcuları eleştiriyor üzerimizde olumsuz hava var hoca gergin taraftar gergin futbolcular gergin gerçekten bi noktada kenetlenmek lazım hakikaten Okan buruk giderse gider bence gitmelide ama 5-1 lik skordan sonra bile bu kadar eleştiri olmamalı Adana kötü takım evet doğru ama ne olursa olsun yani

Bu maçı izlemeyen gs ne top oynadı falan der, Dost acı söyler ben bu kadar disiplinsiz dağınık ve defansta kötü bir gsarayı 3 yıldır görmemiştim, Başakşehir falan olsa bugün bizi 5 lerdi. Takımda disiplin diye birşey kalmamış. Yapılan transfler Fiyasko. Sağbek diye altyapı çocuğu almışlar. Bu sezon bu takım ilk 4e giremez derdim ama bok gibi bir ligimiz var onuda becerirler heralde.

Oynanan oyunda hiçbir değişiklik yok. Rezillik aynı devam. İlk ciddi rakipte duvara toslayacağız. Gidişat berbat. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Yönetim değişmeden de hiçbir şey değişmez. Galatasaray taraftarı olarak sancılı iki yıla hazır olalım.

bok gibi oynadık ikinci yarı. rezalet bi takım vardı karsımızda yalnız. bu kadar basit pozisyon harcamamalı gs gibi bi takım. sonra eline verip gönderiyorlar diri bi takım çıktı mı karşına

ADS bile kalemize elini kolunu sallaya sallaya geldi, çok fazla pozisyon kaçırdılar, böyle devam edersek durum vahim

3 maç 9 puan sezonun ilk bölümünde takım tam ritminde değilken önemliydi, Bundan sonrasında transfer dönemi bitmiş olacak takım son halini alacak ve sonrasında takımın formu sürekli artarak ilerleyecek. Umarım geçen iki sezonki gibi şampiyonluk ritmini bulup ekstra olarak Avrupa'da da ilerleyebiliriz.

Bu maçı izlemeyen gs ne top oynadı falan der, Dost acı söyler ben bu kadar disiplinsiz dağınık ve defansta kötü bir gsarayı 3 yıldır görmemiştim, Başakşehir falan olsa bugün bizi 5 lerdi. Takımda disiplin diye birşey kalmamış. Yapılan transfler Fiyasko. Sağbek diye altyapı çocuğu almışlar. Bu sezon bu takım ilk 4e giremez derdim ama bok gibi bir ligimiz var onuda becerirler heralde.
Defansı bok eden Apo abi çok savruk bu takımın oyun planı değişir mi bilemem ama iyi bir orta saha ve şu Hermoso işi olursa bir hayli toplarız gibi geliyor

Geri
Üst Alt