- 16 Haziran 2010
- 202.193
- 154.062
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Young Boys - Lausanne-Sport 1-1 maç bitti
Toplam Şut Sayıları;
young boys 6
lausanne-sport 18
RCS Sayılar;
Young Boys 9
lausanne-sport 25
Toplam Büyük Şans Sayıları
Young Boys 0
lausanne-sport 3
işte bu takıma elendik arkadaşlar.
Abi taraftar futbolcuları eleştiriyor üzerimizde olumsuz hava var hoca gergin taraftar gergin futbolcular gergin gerçekten bi noktada kenetlenmek lazım hakikaten Okan buruk giderse gider bence gitmelide ama 5-1 lik skordan sonra bile bu kadar eleştiri olmamalı Adana kötü takım evet doğru ama ne olursa olsun yaniNeden bizim topçular, hoca, hakemler vs herkes sanki ligin sonu da Adana küme düşmüş gibi davrandı maç boyu? Lan ne gollere sevindik ne bi coşku vardı takımda. Fener bunları böyle yakalasa 10 olmuştu bi de sahanın ortasında galibiyet kutlaması yapmışlardı.
Defansı bok eden Apo abi çok savruk bu takımın oyun planı değişir mi bilemem ama iyi bir orta saha ve şu Hermoso işi olursa bir hayli toplarız gibi geliyorBu maçı izlemeyen gs ne top oynadı falan der, Dost acı söyler ben bu kadar disiplinsiz dağınık ve defansta kötü bir gsarayı 3 yıldır görmemiştim, Başakşehir falan olsa bugün bizi 5 lerdi. Takımda disiplin diye birşey kalmamış. Yapılan transfler Fiyasko. Sağbek diye altyapı çocuğu almışlar. Bu sezon bu takım ilk 4e giremez derdim ama bok gibi bir ligimiz var onuda becerirler heralde.