⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Rezalet oynadığımızı kabul edin. İlk 2 golümüz de tamamen tesadüfi, ki en kritik olanlar da o goller. Ben Okan'a kızgınım ve güvenim azaldı vs diye de söylemiyorum hiç yani, kendi peşin fikrime göre yorum yapanlardan olmadım hiç. Gayet kötü oynadık. Tesadüf eseri birden maç kolayladı, rakip de zaten dağılmaya biraz müsait sıkıntılı takım, kapanıp oyunu çirkinleştirmek falan gibi işlere de girmediler, giremediler, buna rağmen karşılıklı pozisyonlarla geçen, iki takımın da organizasyonlarının zayıf olduğunun göze çarptığı, rakibin hediye bir penaltı hariç golleri kaçırdığı, bizim birkaç tanesini attığımız, giderek de temposu düşen dandik bir maç oldu...
Boşuna yazıyorsun bunları, anlayacak kişi sayısı çok kısıtlı.
Yaşasın Okan, yersen.

Bilemiyorum neler olacağını kestiremiyorum Okan buruk gider mi girmez mi durumlar ne olur bilemiyorum tek bildiğim bir şekilde potadan düşmememiz lazım

Adana bıraksak kendi kendine gene yenilirdi öyle leş bir takım. Hocası kaynaklı galiba, zaten oyun kuramayan Galatasaray'a önde çıkmak kimin fikriydi acaba?

Atak yemesek eh diyeceğimde dikine giden her adam ortasahayı geçti. Bitik denilen takıma kaç tane pozisyon verdik. Adamlar atsa halı saha maçı gibi skor olacaktı

maçın hakkı 5-5 falandı

97 den beri aklı başında mac izlerim çok deplasmana gittim lakin böyle rezalet hakem yönetimi az gördüm. Maça etki eden çok kötü kararlar vardı.

Iyi veya kötü savunma, metehanin kereme attigi pas yeter. Bunlar uzun zamandir yoktu.

yaw bişey olduğu yok
aynı top şişirme oyununu her maçta görüyoruz

rakip halı saha düzeyi olduğu için saçma sapan goller bulduk o kadar

paok vs mahfeder bizi kolay şekilde. sistem oyun anlayışı fln yok ki

90 dakika mertensi sahada tutan adam tazminat kovalıyordur benim için

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan'ın bizim anlamadığımız bir oyun planı olabilir, ama pyun görüşü hiç yok bence.

Adamlar maç boyu çizgi savunma yapmasına rağmen sadece 5 veya 6 defa arkaya sarkmamız bunun en net örneğidir.

mertens de şu maçta 92. dakikada yaptığı baskıyla mesaj vermek istiyor. hocaya, kadroya, taraftara herkese. bu proluğu takdir edilir.

yaw bişey olduğu yok
aynı top şişirme oyununu her maçta görüyoruz

rakip halı saha düzeyi olduğu için saçma sapan goller bulduk o kadar

paok vs mahfeder bizi kolay şekilde. sistem oyun anlayışı fln yok ki
Iyi veya kötü, oyuna yorum yapmadim. Uzun toplar vardi savunma arkasina bu devam etmeli.

iyi bari gözleri açılıyor

Pozitif:
*Barış+Kerem kanadı ile oynamak.
*Ziyech'e süre vermemek.
*Yusuf Demir
*Taktiksel hazırlanılmışlık(BJK maçinda da aynı şekilde defans arkası koşularla oynamalı idik, tabii Ziyech'le yapamazdık.)
*Altyapıdan 2 oyuncu koymak.

Negatif:
*Hakem (Bedavaya 2 penaltı uydurdu aleyhe, lehe olan kırmızıyı zorla çıkardı, 3'er değişiklik-2 sakatlık-2 VAR incelemesine 2 dakika vermek onu da 1,40'da bitirmek skandal.)
*Oyun disiplininden kopuş
*Abdülkerim'deki geriye gidiş
*Kadro darlığı, sağ-sol bek yedeği yok, bir sakatlıkta 3 oyuncunun pozisyonu değişiyor.
*Zemin, İcardi'nin sakatlığı da o yüzden diye düşünüyorum.
*Adana'nın performans ölçecek bir takım olmaması.

Geri
Üst Alt