⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Yine kadro yaparken içimizi şişiren bir maç.

adamın götüne çarpmasa köşeye gidiyordu. gol olsa bunları yazamayacaktın. pure şanssızlık.

son.
Gol olsa 1 tane kereme 1 tane şuayipe pas attı. Onlar atamayınca kendi attı diyip tagını atar ben de sana hak verirdim ama tersi olunca senden aynı şeyi göremiyom.

Kazanırız bu maçı.

süper lig denen rezaletin Avrupa’yla bir alakası pek yok.

Ne gerek var bu maca. Bu macta ertelensin hocam ve futbolcular dinlensin, ueli alacaz

Bitik anadolu takimlarindan birini daha zar zor yener 102 puan sampiyon kadro vs bıktım artik vallahi bizim hayal ettigimiz galatasaray bu sokuk ligden cok daha fazlasi

Muslera-Jelert-Nelsson-Apo-Köhn-Torreira-Berkan Kutlu-Sara-Zaha-Barış-Icardi

Adanaya merhem oluruz. Yanık kremi gibi sürer bizi bir tarafına bu şekilde yakalamisken.

Belli ki hoca bugüne kadar gitmeyecek. Allah aşkına, Allah'ın adını anıyorum lütfen farklı bir şey dene artık. GS'li olmasam maçı izlerken kusacaktım.

3'lü defans dene, bir şey dene yani.

Yeni denemelere iht var.

Daha fazla hucum

Muslera
Baris nelsson apo kerem
Torreira sara
Ziyech mertens zaha
İcardi

Galatasarayımın geleceğini kurtarmak için hiç istemesemde istemeyerekte olsa mağlubiyet bekliyorum 2-1 kabız galibiyet alıp günü kurtarmaktansa mağlubiyet alıp hocayı bi an önce sepetlemeleri gerekiyor hayırlı mağlubiyet böyle olur çünkü yoksa bizi çok daha kötü günler bekliyor futbolcuların hocaya olan inancı bitmiş bu çok net görülüyor ekran başından bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_6801.webp

Günay
Jelert-Nelsson-Metehan-Berkan
Sara-Kaan-Dayı
Barış----Icardi----Kerem​

el pençe divan lige asılmalıyız. bir şekilde bu takım hocasız bile oynasa ligin en büyük favorilerinden biridir.

Geri
Üst Alt