⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

koşamayan 10 numara sıkıntı mı yaratıyo dedik çift santrafor çıktı adam. ona da bişey desek batshuayi'i kanada atıp mertens'le başlar. kadro madro hikaye, anca türkiye'de hükmü olan adam elindeki oyuncular o gün ne kadar iyiyse o kadar iyi.

Çık bu maça da çık ortasahasız da elek etsinler seni. Ben hayatımda rakibi bu kadar küçümseyen bi teknik direktör daha görmedim.

Günay
Jelert davinson nelsson Berkan
Torreira Kaan
Barış sara kerem
Batsuayi

Muslera: Sen bir dinlen, kendine gel. Zaten Avrupa'da alacağın ceza yüzünden günay oynayacak.
Kohn: ruhen, bedenen her yönüyle Galatasaray'da kariyeri bitmiş ama hâlâ süre buluyor, inanılmaz.
Mertens: emeklilik kararı almış oyuncuyla devam edilmemesi gerektiğini gösteriyor.
Ziyech: oyunu çözmek için atılır en fazla.
İcardi:yedek kalmayacaksin, hatta çok kötü oynasan da oyundan da çıkmayacaksin ama forma adaleti varsa yedek başlarsın.

Günay
Jelert Nelsson Abdül Berkan
Sara Torreira Dayı
Barış Icardi Kerem​

Herkes Sara yı 10 noya koyuyor çünkü futbol aklı bir. Ama Dersalmazders verir bunu yapmaz boşuna analiz kadro kasıyoruz. Gider bitik merteensi yada Ziyechi 10 oynatır, birşekil kazanıncada bakın oyun sistemim işe yatıyor der herkesin azının payını verir.

Hatasını anlamaz, sistemini değiştirmez çünkü o zaman siz haklıymışsınız demek zorunda kalacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert—Nelsson—Sanchez—Barış Alper
———Berkan—Torreira—Kerem D.——
—————Gabriel Sara——————
———Kerem A.———İcardi————

4-3-1-2 oynamamız gerektiğini düşünüyorum.

Hem savunma anlamında çok sağlam oluruz.

Orta saha kalabalık olur iyi top sahibi oluruz.

Hücuma çıkarken de 3-4-3’e çok rahat evriliriz.

Bu takım gol yemez üstüne %70’lerde topa sahip olma oranıyla maçı bir şekilde kazanır.

Yedekten de Ziyech, Bats, Mertens gibi iyi hamlelerini yaparsın.

Ikınmalı 1 farklı galibiyet ile hocamız kapakları tekrardan monteleyecektir

Geri
Üst Alt