⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Hocam xglerin hepsi penaltı zaten boş yorum yapmayın lütfen
bu istatistiklere iyi diyorsanız bu takıma karşı,iyi futbollu günler dilerim,verdiğimiz pozisyonlar ortada,boş yorum değil yani xg ye bakmadım bile ben, şut sayıları bile rezalet,neyse ben size boş vb gibi ifadeler kullanamayacağım,benim üslübum bu değil,herkesin fikri kendine çünkü.Seyrettiğim maç iyi değildi oyun olarak

91:41'de maç bitirdi adam yav. Dalga mı geçiyorsunuz oğlum ödleri kopuyor gol olacak diye.

Bu hakem denen yavsak art niyetli degilse bende hic bisey bilmiyorum. Ulan biz 1 golle sampiyonluk kaybettik. Sen kimsin de 10dk duran oyuna 2dk uzatma verip bide 1.40 da bitiriyorsun. Kimin adamisin kime calisiyorsun sen. Utanmaz herif

Yine isimsiz bir siyahi sol tarafımızı deldi ve kopan bir maçta ne diyim ki tuhaf ya bu kadar istikrarlı kötü olmamız

şaka gibi mahalle takımına dönmüş adamların 14/5 şutu var
1725137157333.webp

Musleraya neden bu kadar kinleniyorsunuz anlamıyorum dönem dönem hataları oluyor evet ama bu adam taraftara karşı saygısını bozmadı hiç bir zaman

Yabancı hakem gelmeden düzelmez. Hepsi aynı yerlilerin. Fark açılınca dostluk maçı triplerine giriyorlar

Neden bizim topçular, hoca, hakemler vs herkes sanki ligin sonu da Adana küme düşmüş gibi davrandı maç boyu? Lan ne gollere sevindik ne bi coşku vardı takımda. Fener bunları böyle yakalasa 10 olmuştu bi de sahanın ortasında galibiyet kutlaması yapmışlardı.

Şu sansasyonel günler geçirdiğimiz böyle bir zamanda güzel oldu herseye ragmen

Geri
Üst Alt