- 9 Temmuz 2011
- 34.178
- 29.140
- 2.533
E ya eya eya Ua Ua UaNe mutlu türküm diyene yapacaklar
5 kere denediler olmadı
Ama olsun siz Gs tribünlerine laf edin klavye taraftarları size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E ya eya eya Ua Ua UaNe mutlu türküm diyene yapacaklar
5 kere denediler olmadı
Ama olsun siz Gs tribünlerine laf edin klavye taraftarları size
O işler o kadar basit değil. Bjk'nin salıncakta olduğuna bakma sinsi 1 camiadır söz konusu şampiyonluk olduğunda direkt mahalle karıları gibi çirkefleşecekler birbirlerine karşıAli Koç varken bjkye şampiyonluk yedirmezler, Koç ailesi zaten arati başkan yapti
Muslerayla devam etmek iyi oldu dursun varken bu beceriksizler gidince bir kaleci bulunmalı. Saçma sapan bir adama , saçma sapan bir para verebilirlerdi yoksa bunlar.Keşke alsaydık.
Bravo aslanımE ya eya eya Ua Ua Ua
biz bu sene olmayız da çok merak ediyorum eğer ki iki takımda şampiyonluk mücadelesi verirse nasıl bir tutum sergileyecekler karşılıklı
Sırf birbirlerini yemeleri için böyle bir şey yaşansın istiyorum da sonra kendi kendime bu iki lavuk takım şampiyon olmasın diyorumBeşiktaş salıncak'tan inecektir kesin. Feneri hedef alan açıklamalar üst üste gelirse hiç şaşırmam.
Sırf birbirlerini yemeleri için böyle bir şey yaşansın istiyorum da sonra kendi kendime bu iki lavuk takım şampiyon olmasın diyorum
Net takımın psikolojik durumunun etkileri, kenardaki de aynı psikolojide ki yüzü gülerken yüz kasları titriyor.Muslera'ya hiç yakıştıramadım o hareketi. Tamam umut vermiyorduk ama bir 15 dk daha vardı ne olacağı belli mi olurdu. Bildiğin adamlara biz mental olarak havlu attık size hayırlı olsun dedi geçti. Üstüne üstlük efendi fair play ödüllü Muslera imajına büyük zarar verdi.
Mostafa Mohamed bile daha hareketliydi bundan kazıklanmışlarEl-nesry büyük kazık yalnız hava topu dışında hiç yok oyunda yok iyi orta kesen oyuncuları olmadığı için o konuda yeterince etki göstermeyecek gibi
Teknik - taktik olarak dağılmış durumdayız. Açıkçası takımın direncini artıracak da bir transfer göremedim henüz. Rakipler çok daha motive ve eksikleri daha az.Niye abi?
bjk'dan da o kadar nefret ediyorum ki keşke bjk kazansa diyemeyeceğim. Sezon iptali şuanki en büyük motivasyonum.Keşke Bjk'nin gücü yetse ama yeteceğini hiç sanmıyom. Biliçli sezon gibi geçer onlar için (14-15)
Biz bu kadar götü başı dağıtmış olmasak ipi göğüslerdik bi şekilde ama şu vaziyette imkansız. Kopana kadar da toparlayıcı hamleler gelmez