SL 24/25 H:4 | Fenerbahçe 3-0 Alanyaspor | MS | 30 Ağustos

Ali Koç varken bjkye şampiyonluk yedirmezler, Koç ailesi zaten arati başkan yapti
O işler o kadar basit değil. Bjk'nin salıncakta olduğuna bakma sinsi 1 camiadır söz konusu şampiyonluk olduğunda direkt mahalle karıları gibi çirkefleşecekler birbirlerine karşı

biz bu sene olmayız da çok merak ediyorum eğer ki iki takımda şampiyonluk mücadelesi verirse nasıl bir tutum sergileyecekler karşılıklı

biz bu sene olmayız da çok merak ediyorum eğer ki iki takımda şampiyonluk mücadelesi verirse nasıl bir tutum sergileyecekler karşılıklı

Beşiktaş salıncak'tan inecektir kesin. Feneri hedef alan açıklamalar üst üste gelirse hiç şaşırmam.

Muslera'ya hiç yakıştıramadım o hareketi. Tamam umut vermiyorduk ama bir 15 dk daha vardı ne olacağı belli mi olurdu. Bildiğin adamlara biz mental olarak havlu attık size hayırlı olsun dedi geçti. Üstüne üstlük efendi fair play ödüllü Muslera imajına büyük zarar verdi.
Net takımın psikolojik durumunun etkileri, kenardaki de aynı psikolojide ki yüzü gülerken yüz kasları titriyor.

3 ayda kulübün ırzına geçtiler, floryada nasıl bir matem havası var ki insanlar mutsuz. Üzerine sahanın ortasına giren herifler yerine hakemin muslerayı azalaması, itilen oyuncumuzun kart görmesi, gol sonrası da taraftara gidip hareket yapılınca bu adam artık atlattı.
Yaptığını masum bulmuyırum ancak bir kaç yıl önce de bir kaleci tribünlere hareket ettiğinde koşarak gelip tartaklamışlığı da vardır.
Muslera net yaşlandı artık o eski gücü de yok 28 yaşlarındaki kaleciler ve musleranın o yaşlardaki hali nerede 38 yaşına girecek musleranın nerede.
Buffon ibrahimoviç ronaldo messileri bitiren zamanı durdurma şansın yok.
Hep diyorum muslera o iki ağır sakatlık yaşamasaydı 40ına kadar aynı performansla giderdi ama o sakatlıklar onun için 36-37de sonu getiren sakatlıklar oldu.

Aklı olan iyi bir çevik kaleci bağlayıp bu sene teşekkür eder ayrılırdı.

serdar dursunla maca 2 forvetle baslayarak buyuk sacmaladı tekke

gecen seneki gibi kontrollü oynasa mou dan cok rahat puan alırdı

El-nesry büyük kazık yalnız hava topu dışında hiç yok oyunda yok iyi orta kesen oyuncuları olmadığı için o konuda yeterince etki göstermeyecek gibi

neden kalicilerin hepsi fbli

Keşke Bjk'nin gücü yetse ama yeteceğini hiç sanmıyom. Biliçli sezon gibi geçer onlar için (14-15)

Biz bu kadar götü başı dağıtmış olmasak ipi göğüslerdik bi şekilde ama şu vaziyette imkansız. Kopana kadar da toparlayıcı hamleler gelmez
bjk'dan da o kadar nefret ediyorum ki keşke bjk kazansa diyemeyeceğim. Sezon iptali şuanki en büyük motivasyonum.

Geri
Üst Alt