⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Ulan yunus demirspor da montella ile ne top oynamıştı, keza geçen senede fena değildi ,söyle zayıf mentali olan çocuklara cok kiziyorum keza yusuf

Negatif yaymayalim derim üstad

Firesiz gidiyoruz desteğe devam
Destek mesajım mevcut zaten ama 4-2-3-1 kaan bek vs. bundan kurtulmamız lazım artık, bi öyle bi böyle başarı gelmez, icardi gelince ne bok yiyeceğiz, batsuayi mertens vs var zaten, 2li oynayacaksak santrforu, bugünden başlamalı

yani milli ara sonrası cumartesi maçı böyle olmalı ama 2 senedir ilk defa bu kadar kalan bilet görüyorum passo'da

gerçi bu karaborsa işiyle de alakalı olabilir şimdi aklıma geldi
Karaborsa ile alakalı üstad dün hangi yayındı hatırlamıyorum orada da konuşuldu bu

Artık herkes bilet bulabiliyormuş

ne kadar kızsakda sovsekde bugün günlerden Galatasaray. sahadaki Aslanlarimiza sonuna kadar destek vakti. Hayırlısıyla bugun maci alirsak bi nebze olsun transfer dönemi yorgunluğunu atariz. Okan hoca insallah takintilarindan vazgeçer. Şen ola cimbom şen ola!!!

Yeni oyunculara ,nasil onlarca defa geçiş yediğimiz, 2 topta rakipler kaleye nasıl geldiği, musleranin nasıl çıldırdıgi, ortasahanin nasıl komple bosaltildigi gibi felsefemizin ince detayları anlatılıyor simdi

İki haftadır öyle bir algı var ki. Tüm bjk ve fb lilerin Galatasaray'ın çöküşünü izlemek için bu akşamı iple çektiğine eminim.

Umarım transferlerin etkisiyle farklı yeneriz de o ekrana mal gibi bakakalırlar

Okan hoca hallet şu işi be
Söke söke şampiyon olucaz bu sene kadro darlığı iyi oldu bence bi yönden kalabalık olunca Okan buruk saçmalıyor

Bu sene hakem atamalarını yapan yönetici kim tffee bilgisi olan varmi ?

Aynı düzende devamsa niye dağıttık kadroyu uzun vaade plan çift forvetse provasını yapmaya başlayalım şimdiden.

Aha akturkten kurtulduk şimdi de yunus zamanı mı

Geri
Üst Alt