⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Kadıköy'e kayıpsız gidip, favori olmadığımız maçta alacağımız bir 3 puan ile daha 6. haftada rakibinin 5 puan önüne geçiyorsun, ama bu durumda bile sen bunu diliyorsun yani?
şu dediğine ne yükseliyordum son 2 hafta iyice gerdi...

umarım o umudu verir takım bugünkü maçta.

3-5-2ye kesin geçiş yapıyosak bu maçtan iyi başlangıç maçı olmaz.

----------------------Muslera-----------------------

------------Davinson-----Nelson----Apo----------

Barış-----------Sara--------Torreira----------Berkan

----------------------Mertens-----------------------

-------------Osimhen--------Batsuayi---------------

Kadro bu olmalı
Mertens yerine Yusuf demir onu kazanmamız lazım cidden küçümsüyoruz biraz isteneni veremedi diye ama şampiyon yapabilecek kadar büyük bir potansiyeli var

10 puan öne geçsekte görünen köy klavuz istemez. Ümitli olup hayal kurmak için hem teknik hem idari yönden köklü değişiklik lazım. Bu bizim camianın genetik refleksidir. 2 yıldır değişmeyen bir teknik direktörün kafasının iki maçta değişeceğini sanmıyorum . 3-5 puan fazla almak hiç birşeyi değiştirmez.
Futbol tek taraflı değerlendirilemez. Senin Kadıköy'e kayıpsız gidip, oradan da alacağın olası bir galibiyetle 6. haftada 5 puan öne geçersen rakibini büyük kaosa sürüklersin. Rakibin de kaostan senin gibi çıkabilecek bir kültüre sahip değil. Bunun paralelinde senin kulübün de kenetlenir 24 saatte değişir bütün hava.

Davinson oynamayacak muhabbeti nerden cikti?

Bu okan zorla kovulmak mi istiyor, amaci nedir?

Okan, standart bir yerli teknik direktördür ve asla Galatasaray'a yakışmamaktadır

kaan ayhan sağ bek göreceğiz di mi gene bu maç....

Bu maç güzel oyunla farklı galibiyet alırsak tüm camia kendine gelir,ama olumsuz bir sonuçta neler olacağını düşünmek bile istemiyorum. Osimheni oynatmazsa maç sonunda Okan hocaya söyleyeceklerim yüzünden muhtemelen yasaklanırim.100-150 milyon dolarlık adamı Gs taraftarına izletmek zorunda zaten en geç sene sonu gidecek..Bu adamı tüm taraftar izlemek istiyor.

Maç öncesi aynen şu açıklamayı yapacak hocamız, jacobs sallai ve victor bizle henüz 1 idmana çıkabildiler hazır değiller bizim dillere destan felsefemizi anlatıyoruz felsefemizi anlarlarsa 1 ay içinde oynayabilirler yoksa babamin oğlu değil ya oynatmam yenisini isterim

Geri
Üst Alt