⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

İyi ya sonunda maç, içimiz kararmıştı milli aradan transfer döneminden

Okan’ın geçen seneden yiyemediği tek adam Davinson kaldı ama onu yiyemeden taraftar kendisini yiyecek inşallah

Bu Davinson neden oynamıyor kardeşim ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadıköy'e kayıpsız gidip, favori olmadığımız maçta alacağımız bir 3 puan ile daha 6. haftada rakibinin 5 puan önüne geçiyorsun, ama bu durumda bile sen bunu diliyorsun yani?
10 puan öne geçsekte görünen köy klavuz istemez. Ümitli olup hayal kurmak için hem teknik hem idari yönden köklü değişiklik lazım. Bu bizim camianın genetik refleksidir. 2 yıldır değişmeyen bir teknik direktörün kafasının iki maçta değişeceğini sanmıyorum . 3-5 puan fazla almak hiç birşeyi değiştirmez.

14 eylül RİZE ,17 eylül ANTEP , 21 eylül fener ,25 eylül PAOK , oh be saçma sapan milli ara bitti ,bütün olumsuzluklara rağmen 10 günde 3 güzel maç keyfi yaşayacağız.

Bir sekilde kazaniriz ama yine rezil futbol ile, bakalim yeni oyunculari oynatacak mi yoksa onlar hazir degil diye yedek mi otuturacak.

Yakup dün antrenmandaydı galiba, bugün oynar mı acaba yoksa klasik hazır değil ve ufak ağrıları var mı?

Yakup dün antrenmandaydı galiba, bugün oynar mı acaba yoksa klasik hazır değil ve ufak ağrıları var mı?
Adam hazır geldi, antrenmana çıktıysa sakat da değildir, oynatsın bir zahmet ama muslera jelert apo sancez kaan barış sara torrera yunus mertens batsuayi ile çıkar benim tanıdığım Okan Hoca, ben olsam 3-5-2 ile hemen çıkarım bu maç

10 puan öne geçsekte görünen köy klavuz istemez. Ümitli olup hayal kurmak için hem teknik hem idari yönden köklü değişiklik lazım. Bu bizim camianın genetik refleksidir. 2 yıldır değişmeyen bir teknik direktörün kafasının iki maçta değişeceğini sanmıyorum . 3-5 puan fazla almak hiç birşeyi değiştirmez.

puan kaybedelim diye refleks mi olur

puan kaybedilince refleks olur

yönetim veya hocadan önce biz galatasaray takımını tutuyoruz

bunlar yatın gelir geçer ama tarihe şampiyonluklar kalır

10 puan öne geçelim de görelim bakalım neler oluyor

Görmek istediğim kadro

---------------#Muslera---------
Jelert-sanchez-mete--jacops
---‐-------toreria---kerem------
Baris--------sara------gokdeniz
-------------oshimen-----------

Sanchez oynamazsa bu hoca valla aranıyor demektir ya başka açıklaması yok bıktırdı gerçekten ufak ağrısı var sancısı var yeter lan yeter

Geri
Üst Alt