- 19 Mart 2014
- 29.628
- 31.044
- 2.718
Okan kovulmadan rahat edemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 puan öne geçsekte görünen köy klavuz istemez. Ümitli olup hayal kurmak için hem teknik hem idari yönden köklü değişiklik lazım. Bu bizim camianın genetik refleksidir. 2 yıldır değişmeyen bir teknik direktörün kafasının iki maçta değişeceğini sanmıyorum . 3-5 puan fazla almak hiç birşeyi değiştirmez.Kadıköy'e kayıpsız gidip, favori olmadığımız maçta alacağımız bir 3 puan ile daha 6. haftada rakibinin 5 puan önüne geçiyorsun, ama bu durumda bile sen bunu diliyorsun yani?
Adam hazır geldi, antrenmana çıktıysa sakat da değildir, oynatsın bir zahmet ama muslera jelert apo sancez kaan barış sara torrera yunus mertens batsuayi ile çıkar benim tanıdığım Okan Hoca, ben olsam 3-5-2 ile hemen çıkarım bu maçYakup dün antrenmandaydı galiba, bugün oynar mı acaba yoksa klasik hazır değil ve ufak ağrıları var mı?
10 puan öne geçsekte görünen köy klavuz istemez. Ümitli olup hayal kurmak için hem teknik hem idari yönden köklü değişiklik lazım. Bu bizim camianın genetik refleksidir. 2 yıldır değişmeyen bir teknik direktörün kafasının iki maçta değişeceğini sanmıyorum . 3-5 puan fazla almak hiç birşeyi değiştirmez.
Iste okan buruk zihniyeti yeni birsey denemek yok yunusu koy oynasin