⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Yenilmeyi isteyecek halimiz yok elbet.Fakat olasi kayip(lar) bunlarin gidisini hizlandiracaksa uzulmem.Aman sampiyonluga gidiyoz diye goz ardi ettigimiz isler donup dolasip onumuze geliyor yine mutsuz oluyoruz.Galatasarayin lig sampiyonlugu icin ne dursuna ne yonetimine ihtiyaci yok.Utanmadan agizlarina aldigi eufa avrupa islerininde bunlarla olma ihtimali yok.Hicbir sekilde bu klubu yakismiyorlar sampiyonluk icin yine goz ardi edilmelerine katlanamam daha fazla en kisa surede defolurlar umarim.Son olarak hoca beyden de takima birseyler katmasini bekliyoruz artik yapsin bi zahmet.
@Can Erden şu kafadan bahsediyorum

Sezon başı firesiz giderken puan kaybı isteyen yüz binlerce taraftar var

Bu kafalara 15 sene cl’ye gitmemek müstehak

@Can Erden şu kafadan bahsediyorum

Sezon başı firesiz giderken puan kaybı isteyen yüz binlerce taraftar var

Bu kafalara 15 sene cl’ye gitmemek müstehak
burda tabii ki haklısın

transfer vs bu işin %10-15 i - sahada ne olacağı önemli (aksi olsaydı PSG 2 3 kere CL kazanırdı geçtiğimiz yıllar içinde)

takım artık belli - destek olmak bizim göevimiz.

o nedenle aralarda hep diyorum - ezmeyin oyunucyu - tekil değil takım olarak düşünün.

bizim ne hoca değiştrime lüksümüz var şu an ne de oyuncu küstürmeye ... transferler yüksek oluşturulan beklentiyi karşılamadı bu doğru (neeni haziranda hocanın başkanın demeçleri - gidilen topçularda rezil olmamızdı) baktığında takım gençleşti biraz - ama sıkıntılar tabiiki var.

top hocada. tmamen kendi söküğünü kendi dikecek bu süreçte.

taraftar çok sönük olacak bence

maç tiviti altında bile 1 tane gaz mesaj yoktu...forumda bile ben dahil maça yükselme yok (önümüzdeki saatlerde olur biraz kıpırdanma)
Milli maç arası olduğu için ama bence.
Ben havaya girdim dün akşamdan beri. Artık #konsantrasyon başka çare yok. #hedef25

Muslera

Kaan Nelsson Apo Berkan

Demirbay Torreira

Yunus Mertens Barış

Batshuayi

Belki Demirbay- Sara değişikliği olur gerisi kadro bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oran 1,09'dan 1,12'ye yükselmiş.

Bu maçı ve antep maçını kazanırsak şikecilere karşı kaybetme lüksümüz bile olabilir. Camianın kendine gelmesi, konsantrasyonu tekrar sahaya çekebilmesi için de çok çok önemli maç

Klasik 4-2-3-1 başlayacak arkadaşlar ne üçlüsü yav 😁

Muslera
Kaan davinson nelsson jelert
Torreira sara
Yunus mertens barış
Bats

Şeklinde çıkar maça. Osimheni 65 dk’dan sonra görürüz, jacobs’da skore göre son 5-10 dk’da oynatır

Hocaya güvenim 0,güvenen taraftar kalmamıştır, eski güvenim geri kazanması ise çok zor bence artik

osimen daha hazir degil eheheh diye demec verir okan mactan önce

Yönetim sayesinde kara bulutlar üzerimizde dolaşıyor. Maç evimizde iken tam havaya girmelik maç iken, Okan hoca yine o hazır değil bu hazır değil diye abuk sabuk işlere imza atmaz umarım. Jakops'da osimhen'de kesinlikle oynamali

Geri
Üst Alt