Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.880
- 7.380
- 1.743
Ulan 3 aydir mac yapmamisiz gibi geliyor
Degisik bir his var
Degisik bir his var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamızın dakika 80'de oyuna alacağı için biraz zor.4-0 kazanırız osimhen ilk golünü atar
Bence de oynatmaz. Ama korkudan oynatabilir. Yönetime giydirilecegi cok belli. Arada bana giydirmesinler diyebilir
adam 4 gün önce 89 dakika sahada kalmış ve 7.7 puan almış fotmobda, hazır değil falan derse hoca, insanlar artık ağzını bozacakjakobs oynamalı ama tek idmana cıktı diye oynatmayacaktr,2 gün önce maça çıkmış adam icin komik bahane![]()
Rize'nin iki pasla Muslera'yla karşı karşıya kaldığı anlar gözümün önüne geliyor.
Maça gideceğim Osimhen izlemenin heyecanından çok, Okan’ın acaba oynatacak mı gerginliğini yaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 262213
Ben olsam maça bu şekilde çıkardım. Bats-Mertens ikilisinin uyumu arkadan Sara zorlaması, sağda Barış’ın zorlamasıyla iş çözülebilir. İlk yarı çözülmese bile ikinci yarı Mertens yerine Osimhen’i alıp maçı koparırsın. İşler ters giderse de bir orta sahayı çıkarıp Yunus veya Yusuf ile 4’lüye dönersin. Berkan bir tık defansif ama hem rize orta sahası fena değil, hem de jelert defansif olarak zorlar, arkasında Apo olunca bir destek lazım. Berkan sol stoper de oynayabilir ama Apo son milli maçta iyidi kesip motivasyonunu bozmaya gerek yok
Ekli dosyayı görüntüle 262211
Ama biraz Okan’ı tanıyorsam böyle çıkar ve hiçbir şeyin değişmediğinş, değişmeyeceğini. Sadece oyuncu değiştirerek bu sorunlu sistemi düzeltmeye kalkacağını göreceğiz.