⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Muslera
Jelert Davinson Nelsson Berkan
Torreira
Sara Demirbay
Yunus BAY
Osimhen

4 3 3
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Berkan
Torreira Kaan
Sara Mertens Barış
Osimhen
İlerleyen dakikalarda Osimhen - Batshuayi değişikliği Sallai oyuna dahil olur sonlara doğru da Demirbay ve Yusuf, Yunus gibi değişiklikler gelir ...

her şey 3-5-2ye göre şekillenmişken ve gidişat bu dizilişi kullanmamız gerektiği yönündeyken, umarım yine 4-2-4 gibi saçma dizilişle çıkmayız bu maça. takımın bu dizilişe bir an evvel alışması gerekiyor.

osimhen 11 çıkabilir mi bilmiyorum ama çıkamazsa da şöyle bir şey yapmak lazım:

1726266480854.webp

Ekli dosyalar

• 1726266480367.webp
    1726266480367.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 16
Bence kadromuz iyi bosuna gürültü ediliyor. Ha planlama zamanlama hatasi yokmu var tabikide ama kadro dendigi kadarda kötü degil. Yalniz cok saglam bi kesici eksik, orta sahada. O da kis transfere alinir. Gelecek sezonada bi kaleci.

Zor maç, ilhan palut fenere hazırlandığı gibi bize hazırlanmıyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl kritik konu

3'lü formata dönüp bir kanat Barış diğer kanat Jelert yapıp Sara-Torreira-Demirbay ile beraber orta saha mı oynayacağız yoksa klasik 4-2-3-1'de 10 numara Mertens'li sistem devam edecek.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Jelert - Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Mertens
Osimhen

Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Berkan
Torreira - Sara
Yunus - Mertens - Barış
Icardi​

Maça gideceğim Osimhen izlemenin heyecanından çok, Okan’ın acaba oynatacak mı gerginliğini yaşıyorum.

Sonra hoca taraftar ile neden yıldızı barışmıyor diyor. Taraftarın heyecanını anlamayan hoca.

Normalde heyecansız bekleyeceğimiz maç, transfer dönemin verdiği psikolojik zararı ile, lakin

...yinede heyecan var çünkü

1. Acaba yeni oyun sistemi ne olacak. 352'ye geçiş yapılacak mı. Gerçi İcardi geldiği zaman daha da belli olur

2. OSİMHEN :)

3. Ne olursa olsun GS'lığız ve öyle ve böyle lig yarışı var ve 3/3 yaptık şimdiye kadar, ve BJK ve FB baya güçlenmiş olmuş..

IMG_6825.webp

Ben olsam maça bu şekilde çıkardım. Bats-Mertens ikilisinin uyumu arkadan Sara zorlaması, sağda Barış’ın zorlamasıyla iş çözülebilir. İlk yarı çözülmese bile ikinci yarı Mertens yerine Osimhen’i alıp maçı koparırsın. İşler ters giderse de bir orta sahayı çıkarıp Yunus veya Yusuf ile 4’lüye dönersin. Berkan bir tık defansif ama hem rize orta sahası fena değil, hem de jelert defansif olarak zorlar, arkasında Apo olunca bir destek lazım. Berkan sol stoper de oynayabilir ama Apo son milli maçta iyidi kesip motivasyonunu bozmaya gerek yok

IMG_6826.webp

Ama biraz Okan’ı tanıyorsam böyle çıkar ve hiçbir şeyin değişmediğinş, değişmeyeceğini. Sadece oyuncu değiştirerek bu sorunlu sistemi düzeltmeye kalkacağını göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 262213

Ben olsam maça bu şekilde çıkardım. Bats-Mertens ikilisinin uyumu arkadan Sara zorlaması, sağda Barış’ın zorlamasıyla iş çözülebilir. İlk yarı çözülmese bile ikinci yarı Mertens yerine Osimhen’i alıp maçı koparırsın. İşler ters giderse de bir orta sahayı çıkarıp Yunus veya Yusuf ile 4’lüye dönersin. Berkan bir tık defansif ama hem rize orta sahası fena değil, hem de jelert defansif olarak zorlar, arkasında Apo olunca bir destek lazım. Berkan sol stoper de oynayabilir ama Apo son milli maçta iyidi kesip motivasyonunu bozmaya gerek yok

Ekli dosyayı görüntüle 262211

Ama biraz Okan’ı tanıyorsam böyle çıkar ve hiçbir şeyin değişmediğinş, değişmeyeceğini. Sadece oyuncu değiştirerek bu sorunlu sistemi düzeltmeye kalkacağını göreceğiz.

Hocam 352 de Apo oynayamaz bence. 3lü'de hızlı ve dinamik Bek şart. Apo son form grafiği ile tam kötü dönem Servet Çetin olmuş. Beli dönene kadar Dünya bir kere komple dönüyor kendi etrafinda.
Tamam Jacobs sakat, ama gerekirse Metehan, Kaan, Berkan oynar

Geri
Üst Alt