⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Yönetim sayesinde kara bulutlar üzerimizde dolaşıyor. Maç evimizde iken tam havaya girmelik maç iken, Okan hoca yine o hazır değil bu hazır değil diye abuk sabuk işlere imza atmaz umarım. Jakops'da osimhen'de kesinlikle oynamali
şanslıysak 20 dk falan görüz solda berkan fln oynayabilir

Hoca öylesine büyük bir kibire düşmüş ki çanlarin kendisi için caldiginin farkında bile değil ,bir insan 2 senede böylesine egoya ve kibire ulaşması için ucl filan alması lazimdi

Maçta bir takım paralı itler istifa sesini susturmaya çalışırsa ,gerçek Galatasaray taraftarı bu satılıklara gerekli tepkiyi göstermelidir

Artık bahane yok intikam dolu bir savaş başlıyor bir tarafta Portekizli cambaz ve onun arkasında iki zengin diğer tarafta küçük hollandalı ve portekizli çetesi. Biz her zamanki gibi yalnızız ama yine kazanacağız yine onları alt edeceğiz bu saatten sonra trübün taraftar hoca hep beraber bu mücadeleden alnımızın akıyla çıkacağız..
Şanlı GALATASARAY

Yine kaan falan yazılıyor.

Değişim sinyallerini görmemiz gerek. Ya ortada ya defansta 3luye dondugumuzu görmek istiyorum. Yeni oyuncularla aynı oyunu oynatmaya kalkmaz umarım Okan Hoca.

Okan ın tekmeyi yemesi için malesef galibiyet falan istemiyorum bir kaç maç
Kadıköy'e kayıpsız gidip, favori olmadığımız maçta alacağımız bir 3 puan ile daha 6. haftada rakibinin 5 puan önüne geçiyorsun, ama bu durumda bile sen bunu diliyorsun yani?

Geri
Üst Alt