⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

- - - - - - - - - - - Muslera - - - - - - - - - - -
- Nelsson - Davinson - Abdülkerim -
- - - - - - - -- - - - - Sara - - - - - - - - - - - - -
BAY - Torreira - Demirbay - Jakobs
- - - - 45 cm Damarlı - Batshuayi - - -

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni panter kalecileri kim ?

78 milyon uzun tpoumuzun sonucnuda kaleyi bulna nadir 4 şutumuzuda çıkaracak kaleci ?

Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jakobs
Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Mertens - Batshuayi​

Uzun bir ara. Hala bitmiş değil. 3 gün sonra buluşalım.

rizenin yeni aldığı kalecinin istatistiklerine baktım baya kötü,bu avantaj bizim için

33. dereceden bir gs ustadı olarak, gs'ın puan kaybı yapacağı maçı 42 km öteden anlarım. bu maçta puan kaybı olmama ihtimali yok. maalesef. tüm şartlar bunun için müsait hale geldi.
Değil mi tam kaosun daha da harlanacağı akşam olması muhtemel. Geçen seneki Pendik maçına yakın oranlar diğer liglerden de aynı skorlar gördüm maça kadar çok oynamazsa alırız gibi duruyor.

olawoyin, okocha reborn gibi şov yapar da bitirebilir mi bilmiyorum atakları

Bela bir maç. Rakibin şikecilerin köpekliğini yapan bir takım olması, bizim kadronun-oyun planının belirsizliği, Keremin boşluğunun dolmaması hepsi puan kaybına işaret ediyor maalesef.

3-4 farklı bitmesi gereken maç hocamın inat ve ustalığıyla son 10 dakikanın kaderine bağlanır

bu sene hiç lig maçı izlemedim ama osimheni merak ediyorum

olawoyin, okocha reborn gibi şov yapar da bitirebilir mi bilmiyorum atakları
hızlı hücum yapıyorlar, rakip yarı sahada 4,4 başarılı pas ta bir ceza sahası içinde topla buluşmuşlar,başak ve Ads maçlarının özetlerini izledim çok çabuk kaleye gidiyorlar hele bi de biz sahaya geniş yayılırsak sıkıntı çıkabilir

Geri
Üst Alt