⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Bana 1 de 2/1 bitecek gibi geliyo Maç reis yav :D İy 2-1 Rizespor önde olur gibi tahmin ediyom ben reis yav :D
ne olur görücez de puan kaybı olursa hele bu transfer dönemi üstüne insanlar zaten barut gibi, baya yaygara kopar bence şuan taraftarın %95i falan okan hoca olumsuz,aldığım izlenim bu

ne olur görücez de puan kaybı olursa hele bu transfer dönemi üstüne insanlar zaten barut gibi, baya yaygara kopar bence şuan taraftarın %95i falan okan hoca olumsuz,aldığım izlenim bu
Fb Maç'ına kadar kazanırız bence de Fb Maç'ı gelecek olan transferlere ve oyun sistemine göre değişir.Fb Maç'ında erken 1 Gol atarlarsa Okan da taktik değiştirirse Fark atarlar..

Fb Maç'ına kadar kazanırız bence de Fb Maç'ı gelecek olan transferlere ve oyun sistemine göre değişir.Fb Maç'ında erken 1 Gol atarlarsa Okan da taktik değiştirirse Fark atarlar..
şu rize maçı sıkıntı bence,antebi yeneriz gibi duruyor sonrası fb maçı orda dananın kuyruğu kopacak

Muslera
Sanchez - Nelson - Apo
Baris - Sara - Torreira - Jakobs
Mertens
Bats - Osimeh

Kadro bu sanirim.
Icardi donunce ya Mertens, ya da Bats'in yerine olacak.
Polonyali gelirse Jakobs alternatif, orta saha gelirse de Sara/Mertens donusumlu oynar.

Plan fena degil, uygulamak mesele.

Olmamız gereken yerde olacağız

Üj bej iki, ya da dört dört bir bir dizilişi ile sahaya çıkacağız Sokan hocamın yaptığı açıklamaya binaen söylüyorum;

Muslera
Sanchez Nellson Abdülkerim
Barış Sara Torreira Yakops
Mertens
Osimhen Bats

Ya da

Muslera
Jelert Sanchez Nellson Yakops
Ziyech Torreira Sara Barış
Mertens
Osimen veya Bats

33. dereceden bir gs ustadı olarak, gs'ın puan kaybı yapacağı maçı 42 km öteden anlarım. bu maçta puan kaybı olmama ihtimali yok. maalesef. tüm şartlar bunun için müsait hale geldi.
Hakem de Arda Kardeşler olmuş.

33. Derece Gs üstadlığından, Gala peygamberliğine terfimi istiyorum :d

Haftanın bankolar bankosu 02.

Hakem de Arda Kardeşler olmuş.

33. Derece Gs üstadlığından, Gala peygamberliğine terfimi istiyorum :d

Haftanın bankolar bankosu 02.

İçerdeki 2 maçı kazanıp fb deplasmanına kredimiz varken çıkmalıyız. Aksi halde bunlara kaybedersek fb deplasmanı ölüm kalım maçına dönüşür daha 6.haftadan.
Klasik bi zorlanmalı, ıkınmalı bir iç saha galibiyeti bekliyorum.

oranımız 1.09...

Muslera
Jelert Davinson Abdül Jakobs
Sara Torreira
Ziyech Mertens Barış
Batshuayi​

İçerdeki 2 maçı kazanıp fb deplasmanına kredimiz varken çıkmalıyız. Aksi halde bunlara kaybedersek fb deplasmanı ölüm kalım maçına dönüşür daha 6.haftadan.
Klasik bi zorlanmalı, ıkınmalı bir iç saha galibiyeti bekliyorum.
dk 18 arda kardeşler:

hold my beer :d

Muslera
Jelert Sanchez Apo Jakops
Torreira Kero
Sara Mertens Barış
Bats

the-simpsons-homer-simpson.gif

4-2-3-1'den net şekilde ayrıldığımız kesin Okan hocanın bugünkü açıklamalarından sonra.

Muhtemelen üçlüye de Fener maçından sonra geçilecek.

4-4-1-1 ile çıkacağız Rize maçına.

Muslera
Jelert
Sanchez
Nellson
Jakops
G. Sara
Torreira
Kerem D.
Barış Alper
Mertens
Bats

2. yarı Mertens veya Bats çıkar Osimen girer, yeni transferlerimiz olursa onlar da dakika 65-70 gibi girerler.

Geri
Üst Alt