Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.422
- 2.659
- 1.643
Fb maçına gerek kalmadan bu maç kayıp olabilir o kadar inanmıyorum bu seneki takıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen malum taraftar gurubu "şiddet" ile bu aksiyona izin vermeyecektir.yönetim istifa, cenker dışarı diye stad inlemeli
göz göre göre uçuruma doğru gidiyoruz
Maalesef haklı olma ihtimalin yüksek ama ben yine de hafta sonu maça gidebilirsem etrafımda kim varsa bu tezahüratlar için tabir caizse gaza getirmeye çalışacağım. Bir kıvılcım ile başlar, belki başkaları da o başlangıcı bekliyordur.muhtemelen malum taraftar gurubu "şiddet" ile bu aksiyona izin vermeyecektir.
Feneri yenersek tüm bulut dağılır abartma Weli ama en az 2 farklı yeniliriz gibibu maçı kazandık diyelim ee sonra ne olacak? ya bu maçı geçelim, depl. fb derbisi dahil 3 maç daha kazanalım 6/6 ile başlayalım lige mesela, yine şamp oluruz diyebilir miyiz?
yöneticilik kabiliyeti bu kadar kısıtlı bir yönetici topluluğu ile, her an skandallara ve saldırılara açık bir durumdayız.
7/7 ile başlayıp, 0/7 ile devam edebilir, öyle bir durumda bu kulüp.
bir bakmışsın ocak ayında barış-davinson satılmış, icardi ayrılmış. kim olmaz diyebilir buna?
takımdaki aile ortamı bozuldu.
en büyük umutsuzluk sebebim de bu zaten.
onu demiyorum ki? fb'yi yenersen tüm bulutları dağıtırsın tabi ama bunlar 2 hafta sonra bir kapkara bulut daha yaratmayı başarır. vallah abartma işi değil.Feneri yenersek tüm bulut dağılır abartma Weli ama en az 2 farklı yeniliriz gibi
Çivi çiviyi söker, Abdurrahim Albayrak'ı indirsinler Florya'ya. En azından kadroyu konsolide eder.onu demiyorum ki? fb'yi yenersen tüm bulutları dağıtırsın tabi ama bunlar 2 hafta sonra bir kapkara bulut daha yaratmayı başarır. vallah abartma işi değil.
transfer döneminde yaptıklarını gördük. yönetim kabiliyeti son derece düşük ve önceliği gs olmayan yöneticiler tarafından yönetiliyoruz malesef.
malesef bu öneriye benden pass, sevgili onat.Çivi çiviyi söker, Abdurrahim Albayrak'ı indirsinler Florya'ya. En azından kadroyu konsolide eder.
Şu sahneleri görsek hoş olmaz mı?malesef bu öneriye benden pas sevgili onat.

Transfer dönemi bitince iş topçular ve hocaya kalıyor. Dursun'un dezavantajlar daha az göze batıyor. Fbyi yenersek yürür gideriz bence. Fikstür de rahatonu demiyorum ki? fb'yi yenersen tüm bulutları dağıtırsın tabi ama bunlar 2 hafta sonra bir kapkara bulut daha yaratmayı başarır. vallah abartma işi değil.
transfer döneminde yaptıklarını gördük. yönetim kabiliyeti son derece düşük ve önceliği gs olmayan yöneticiler tarafından yönetiliyoruz malesef.
Rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama bu en azından bana sorunları unutturmaz. Çünkü Rize maçı bir kriter değil. Boyumuzun asıl ölçüsünü Kadıköy deplasmanında göreceğiz.
Alinan oyuncular hazır miydi lafvolsun diye like almalik yazıyorsunuz da gelen oyuncular hazır miydi meselaOsimhenin ufak agrilari olur bi 2-3 haftaya son 10’dakikalar girmeye baslar
Rahat olmaz, yeni adamlar yok, jacop, osimhen olmaz bu maç, kerem yok, muhtemelen hoca eski dizilişle oynar. Sağd ziyech çıkar, yedekten kurtarıcı olarak yunus girer, pek rahat geçeceğini sanmam, ıkına ıkına yeneriz yenersek.Rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama bu en azından bana sorunları unutturmaz. Çünkü Rize maçı bir kriter değil. Boyumuzun asıl ölçüsünü Kadıköy deplasmanında göreceğiz.
Ne alakası var? Kayıpsız yürüyoruz. İllaki düzeni bozmak isteyenler var.yönetim istifa, cenker dışarı diye stad inlemeli
göz göre göre uçuruma doğru gidiyoruz