⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Fb maçına gerek kalmadan bu maç kayıp olabilir o kadar inanmıyorum bu seneki takıma

bu maçı kazandık diyelim ee sonra ne olacak? ya bu maçı geçelim, depl. fb derbisi dahil 3 maç daha kazanalım 6/6 ile başlayalım lige mesela, yine şamp oluruz diyebilir miyiz?

yöneticilik kabiliyeti bu kadar kısıtlı bir yönetici topluluğu ile, her an skandallara ve saldırılara açık bir durumdayız.

7/7 ile başlayıp, 0/7 ile devam edebilir, öyle bir durumda bu kulüp.

bir bakmışsın ocak ayında barış-davinson satılmış, icardi ayrılmış. kim olmaz diyebilir buna?

takımdaki aile ortamı bozuldu.

en büyük umutsuzluk sebebim de bu zaten.

Olasi bir kotu gidisin basladigi mac olur
Okanin bahanesi yok zaha gitti oliviera gitti takim yenilendi
Dunya para harcatti bir puan kaybinda okan istifa yonetim istifa seslerini duyabiliriz
Allahin sevdigi kuluysa kazanir

muhtemelen malum taraftar gurubu "şiddet" ile bu aksiyona izin vermeyecektir.
Maalesef haklı olma ihtimalin yüksek ama ben yine de hafta sonu maça gidebilirsem etrafımda kim varsa bu tezahüratlar için tabir caizse gaza getirmeye çalışacağım. Bir kıvılcım ile başlar, belki başkaları da o başlangıcı bekliyordur.
Bir şey yapmak istiyorum ne bileyim, yemin ediyorum acayip rahatsız oluyorum ya. Sinirime dokunuyor bunların hala kulüpte olmalarına.

Mus
metehan sançez jakobs
Barış yenios sara zalewski
Mertens
Osi bats

Şu 11 bi çıkmasın bakın noluyo

bu maçı kazandık diyelim ee sonra ne olacak? ya bu maçı geçelim, depl. fb derbisi dahil 3 maç daha kazanalım 6/6 ile başlayalım lige mesela, yine şamp oluruz diyebilir miyiz?

yöneticilik kabiliyeti bu kadar kısıtlı bir yönetici topluluğu ile, her an skandallara ve saldırılara açık bir durumdayız.

7/7 ile başlayıp, 0/7 ile devam edebilir, öyle bir durumda bu kulüp.

bir bakmışsın ocak ayında barış-davinson satılmış, icardi ayrılmış. kim olmaz diyebilir buna?

takımdaki aile ortamı bozuldu.

en büyük umutsuzluk sebebim de bu zaten.
Feneri yenersek tüm bulut dağılır abartma Weli ama en az 2 farklı yeniliriz gibi

Feneri yenersek tüm bulut dağılır abartma Weli ama en az 2 farklı yeniliriz gibi
onu demiyorum ki? fb'yi yenersen tüm bulutları dağıtırsın tabi ama bunlar 2 hafta sonra bir kapkara bulut daha yaratmayı başarır. vallah abartma işi değil.

transfer döneminde yaptıklarını gördük. yönetim kabiliyeti son derece düşük ve önceliği gs olmayan yöneticiler tarafından yönetiliyoruz malesef.

onu demiyorum ki? fb'yi yenersen tüm bulutları dağıtırsın tabi ama bunlar 2 hafta sonra bir kapkara bulut daha yaratmayı başarır. vallah abartma işi değil.

transfer döneminde yaptıklarını gördük. yönetim kabiliyeti son derece düşük ve önceliği gs olmayan yöneticiler tarafından yönetiliyoruz malesef.
Çivi çiviyi söker, Abdurrahim Albayrak'ı indirsinler Florya'ya. En azından kadroyu konsolide eder.

malesef bu öneriye benden pas sevgili onat.
Şu sahneleri görsek hoş olmaz mı? :asd:

10872890.webp

Transfer dönemi bitince iş topçular ve hocaya kalıyor. Dursun'un dezavantajlar daha az göze batıyor. Fbyi yenersek yürür gideriz bence. Fikstür de rahat

Fenerbahçe'yi yenmemize bile gerek yok. Deplasmanda 1 puan alsak da kötü bulutlar dağılır.

Biz en azından mevcut sıkıntılarımızı çatır çatır söylüyoruz, halı altına süpürmüyoruz. Herkes her şeyin farkında.

Fenerbahçe'de ise durum daha beter. Adamlar her şey mükemmel gibi göstermeye çalışıyor da hiç de durum öyle değil.

Rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama bu en azından bana sorunları unutturmaz. Çünkü Rize maçı bir kriter değil. Boyumuzun asıl ölçüsünü Kadıköy deplasmanında göreceğiz.

Osimhen de mi sakat dönmüş milli takımdan? Tüh bee

Rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama bu en azından bana sorunları unutturmaz. Çünkü Rize maçı bir kriter değil. Boyumuzun asıl ölçüsünü Kadıköy deplasmanında göreceğiz.
Rahat olmaz, yeni adamlar yok, jacop, osimhen olmaz bu maç, kerem yok, muhtemelen hoca eski dizilişle oynar. Sağd ziyech çıkar, yedekten kurtarıcı olarak yunus girer, pek rahat geçeceğini sanmam, ıkına ıkına yeneriz yenersek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt