- 22 Ağustos 2010
- 33.136
- 38.038
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihan atanababilir - Geliyorum abi-@Uğur İz
Bizim maça Arda Kardeşler
Fb maçına Halil Umut atanmış.
Demek oluyor ki Fb-Gs maçına bu iki hakem atanmayacak.
Bayarslan bizim maçtan banlı.
Derbi hakemi kim olur sence?
Bence en iyisi HUM olurdu. Ki Halil'i bilerek atamışlar resmen Fb maçına ki derbiye verilemesin diye.
Zorbay falan olursa hele bildiğin masraf edip maça çıkmayalım hiç.Cihan atanababilir - Geliyorum abi-
bu sezon yeniler var galiba onlardan birini feda edebilirler.
şu anki toabloda bizim içeriyi fırtınalara boğacak fırsatları var o maçta bu arada.
her şey olur hocam yav, bizim yönetim umursamadığı için her şey olur.Zorbay falan olursa hele bildiğin masraf edip maça çıkmayalım hiç.
Atilla Karaoğlan olur derbi hakemi ki bence Arda Kardeşler kadar art niyetli kötü bir hakem.
Kayıpsız mı? Beşiktaş'tan 5 yiyip Şampiyonlar Ligi'nden elenmek yeteri kadar bir kayıp değil mi?Ne alakası var? Kayıpsız yürüyoruz. İllaki düzeni bozmak isteyenler var.
o 3 maç kayıpsız dediği maçların bir tanesi de, son saniye golü ile kazanılan hatay maçı ha :dKayıpsız mı? Beşiktaş'tan 5 yiyip Şampiyonlar Ligi'nden elenmek yeteri kadar bir kayıp değil mi?
Yanlış transferlere fahiş paralar ödeyip takımı daha güçsüz hale getirmeyi başarmalarına, Kerem'i ederinden çok daha aşağı bir rakama bırakmalarına falan girmiyorum bile.
"Başarılar gelir geçeeer...." x 40 dk dakika.Rızespor kazansın belki statdaki sucukcular yalandan da olsa tepki verir
Mancini döneminde 0-4 kaybettigimiz bir kasımpaşa maçi vardi. Umarim bu da öyle olur"Başarılar gelir geçeeer...." x 40 dk dakika.
başka bir şey olmaz.
Nereye kazaniyorRızespor kazansın belki statdaki sucukcular yalandan da olsa tepki verir
"Rizespor kazansın" mıRızespor kazansın belki statdaki sucukcular yalandan da olsa tepki verir
Cihan'la Atilla'dan biri olur bence de. Cihan daha olası. Kaşar hakemlerin çoğunu yemiş Hacıosman@Uğur İz
Bizim maça Arda Kardeşler
Fb maçına Halil Umut atanmış.
Demek oluyor ki Fb-Gs maçına bu iki hakem atanmayacak.
Bayarslan bizim maçtan banlı.
Derbi hakemi kim olur sence?
Bence en iyisi HUM olurdu. Ki Halil'i bilerek atamışlar resmen Fb maçına ki derbiye verilemesin diye.
şu an hoca bile hangi onbir ile çıkacağını bilmiyor.İlk 11 açıklandıktan sonra hocanın şirazesi ile ilgili bir iki kelamda bulunacağım