⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

@Uğur İz

Bizim maça Arda Kardeşler
Fb maçına Halil Umut atanmış.

Demek oluyor ki Fb-Gs maçına bu iki hakem atanmayacak.

Bayarslan bizim maçtan banlı.

Derbi hakemi kim olur sence?

Bence en iyisi HUM olurdu. Ki Halil'i bilerek atamışlar resmen Fb maçına ki derbiye verilemesin diye.

@Uğur İz

Bence en iyisi HUM olurdu. Ki Halil'i bilerek atamışlar resmen Fb maçına ki derbiye verilemesin diye.
Cihan atanababilir - Geliyorum abi-
bu sezon yeniler var galiba onlardan birini feda edebilirler.

şu anki toabloda bizim içeriyi fırtınalara boğacak fırsatları var o maçta bu arada.
+ arada bi fenerli yorumlar görüyorum bizle ilgili yayınlarda "lütfen çift forvet çıkın" diye kafayı yemek üzereler.

Cihan atanababilir - Geliyorum abi-
bu sezon yeniler var galiba onlardan birini feda edebilirler.

şu anki toabloda bizim içeriyi fırtınalara boğacak fırsatları var o maçta bu arada.
Zorbay falan olursa hele bildiğin masraf edip maça çıkmayalım hiç.

Ne alakası var? Kayıpsız yürüyoruz. İllaki düzeni bozmak isteyenler var.
Kayıpsız mı? Beşiktaş'tan 5 yiyip Şampiyonlar Ligi'nden elenmek yeteri kadar bir kayıp değil mi?

Yanlış transferlere fahiş paralar ödeyip takımı daha güçsüz hale getirmeyi başarmalarına, Kerem'i ederinden çok daha aşağı bir rakama bırakmalarına falan girmiyorum bile.

iple çekmem gerekiyor maçı gaz olmam lazım

ama yani maç özlemimin bile içine ettiler.

Kayıpsız mı? Beşiktaş'tan 5 yiyip Şampiyonlar Ligi'nden elenmek yeteri kadar bir kayıp değil mi?

Yanlış transferlere fahiş paralar ödeyip takımı daha güçsüz hale getirmeyi başarmalarına, Kerem'i ederinden çok daha aşağı bir rakama bırakmalarına falan girmiyorum bile.
o 3 maç kayıpsız dediği maçların bir tanesi de, son saniye golü ile kazanılan hatay maçı ha :d

en rahat maçımız gibi görünen ads maçı bile çok rahat 5-5 falan biterdi.

Rızespor kazansın belki statdaki sucukcular yalandan da olsa tepki verir
"Rizespor kazansın" mı :oops:

Rizespor'un kazanmasını isteyeceğim hiçbir senaryo yok. Başka bi takımla bizim yararımıza olabilecek sonuçlar haricinde her maç mağlup olmalarını isterim. Hatta bu bile kesmez fark yemelerini isterim yani kaldı ki geçen sezon 6 attık o bile kimseye yetmedi. 10 atsak yine yetmez bize.

@Uğur İz

Cihan'la Atilla'dan biri olur bence de. Cihan daha olası. Kaşar hakemlerin çoğunu yemiş Hacıosman

İlk 11 açıklandıktan sonra hocanın şirazesi ile ilgili bir iki kelamda bulunacağım

Maça 2 gün kaldı, hala her kategoriden bilet var. Osimhen’in ilk maçı olacak muhtemelen ama biletler tükenmedi.

Geçen sezon çıktığı gibi tükeniyor sonra maça 1 gün kala düşmeye başlıyordu sisteme. Ulan var yaa

İlk 11 açıklandıktan sonra hocanın şirazesi ile ilgili bir iki kelamda bulunacağım
şu an hoca bile hangi onbir ile çıkacağını bilmiyor.

ouyuncuların çoğu "down" durumda. moralleri sıfır.

yönetimin skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

taraftar grupları tek kelime etmiyor.

biletler bile tükenmemiş.

hakem arda kardeşler.

karşıda gs düşmanı, eli ayağı düzgün bir anadolu takımı.

*** yani puan kaybı için ne kadar şart gerekiyorsa hepsi oluştu. büyük skandal var ctesi akşamı.

Yunuslu kadrolar yapın artık puhahaha Yunus Akgüünnnnnnn ne ballı adamsın lan, bundan sonra her maç oynarsın hadi göster kendini

Sonuç ne olursa olsun yönetime sert mesaj vereceğimiz bir maç olmalı.

Geri
Üst Alt