Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.206
- 60.015
- 3.473
Ekim ortasi sampiyonu soyleyecegimŞampiyon olacağımız hususunda anlaşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekim ortasi sampiyonu soyleyecegimŞampiyon olacağımız hususunda anlaşalım
Biz bu sene de şampiyon olacağızEkim ortasi sampiyonu soyleyecegim
Tribündeki yerini alacakmışSallai kadroda olmalı. Oynatmayacağını biliyorum en azından maçın sonunda 10-15 dakika oynasın. Oyuncu maç oynadıkça takıma alışır bence.
Hemde çok rahat olacağız göreceksinizBiz bu sene de şampiyon olacağız
12-13 sezonu disinda rahat sampiyon oldugumuz bir sezon hatirlamiyorumHemde çok rahat olacağız göreceksiniz
Şampiyonluğun önündeki en büyük engel Dursun Özbek ve yönetimi.Ekim ortasi sampiyonu soyleyecegim
Oha sallai oynar mi ki
yenilerin hafif ağrıları olabilirOha sallai oynar mi ki
Yunus karşıtı olarak son cümlene kadar sana hak veriyorum fakat o son cümle kesinlikle katılmıyorum r.tashYav arkadaş yunusu yusufu sarayı herkesi eleştiriyorsunuz kim oynasın bırakın adamlar oynasın oynadıkça daha iyi olucaklar yunusun potansiyeli keremden 2 kat fazla Adana’yla ligin içinden geçti çocuk
Ben Beşiktaş’ın patlayacağını düşünüyorum kadrolarında çok fazla defo var bence 2 oyuncunun ayağına bakıyolar fenerde mourinhonun korkak futbolu ile illa puan kaybı yapacaktır Okan hocanın artık sabit ilk 11 ve sağlam bir taktik belirlemesi lazım12-13 sezonu disinda rahat sampiyon oldugumuz bir sezon hatirlamiyorum
Sampiyonluklarimiz hep sancili olmustur
şamp olmayı geçtim, bir de çok rahat oluyoruz eyle mi :dHemde çok rahat olacağız göreceksiniz
o değil de stat boş kalacak gibi bi ton bilet var hala