- 27 Ocak 2010
- 139.569
- 105.927
- 5.648
okanSallai belki 15 20 dk fener maçında görebiliriz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okanSallai belki 15 20 dk fener maçında görebiliriz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
batsuayi kesin olmalı ama tek olmamalıokan hoca ehehee osimhen mehehe diyorsunuz da, batsuai'nin şu maçta onbir başlaması normal değil mi agalar?
esas osimhen ile başlarsa eleştirilmelidir bence.
elma, armut, üzüm, portakal ne varsa karıştırıp eleştiriyorsunuz, sonra okan hoca'ya yaptığınız haklı eleştirilerin de bir ciddiliği kalmıyor.
Okan Hoca savunulacak hiçbir dal bırakmadı elle tutulur savunulur tek birsey bıraksa adam çabalıyor uğraşıyor ama olmuyor denirdi ama yok, yeni oyuncular ozelindeyse osimhen değil.jacobs baslamali esas ama onada bahane bulacak Okan hoca üzerindeki kibiri inadı atamadığı sürece hem bizi hem kendisini uçuruma surukluyorokan hoca ehehee osimhen mehehe diyorsunuz da, batsuai'nin şu maçta onbir başlaması normal değil mi agalar?
esas osimhen ile başlarsa eleştirilmelidir bence.
elma, armut, üzüm, portakal ne varsa karıştırıp eleştiriyorsunuz, sonra okan hoca'ya yaptığınız haklı eleştirilerin de bir ciddiliği kalmıyor.
Bu herifin anlattigi maclari farkli kazanmiyormuyduk bi aramaçı ferahbot anlatacakmış puan kaybı h.o
Bana da böyle çıkacağız gibi geliyor. Tek fark Osimhen yerine Michy.
BekliyoruzDaha kadro sızmadı mı?
ben ilgili postumda sadece "osimhen-bats tercihi" konusu ile ilgili görüşümü belirttim reyiz.Okan Hoca savunulacak hiçbir dal bırakmadı elle tutulur savunulur tek birsey bıraksa adam çabalıyor uğraşıyor ama olmuyor denirdi ama yok, yeni oyuncular ozelindeyse osimhen değil.jacobs baslamali esas ama onada bahane bulacak Okan hoca üzerindeki kibiri inadı atamadığı sürece hem bizi hem kendisini uçuruma surukluyor