⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Şaibeliler as kalecisini neden yollamış cevaplasinlar bakalım capsizlar

Osimhen ve jakobs 11 baslamak zorunda

Her sey teknik taktik hazir olmak vs degil

Biraz ruzgari arkasina alacak hamleler yapmasi lazim hocanin bunlar gibi, diger turlu kufur yiyecek

okan hoca ehehee osimhen mehehe diyorsunuz da, batsuai'nin şu maçta onbir başlaması normal değil mi agalar?

esas osimhen ile başlarsa eleştirilmelidir bence.

elma, armut, üzüm, portakal ne varsa karıştırıp eleştiriyorsunuz, sonra okan hoca'ya yaptığınız haklı eleştirilerin de bir ciddiliği kalmıyor.

okan hoca ehehee osimhen mehehe diyorsunuz da, batsuai'nin şu maçta onbir başlaması normal değil mi agalar?

elma, armut, üzüm, portakal ne varsa karıştırıp eleştiriyorsunuz, sonra okan hoca'ya yaptığınız haklı eleştirilerin de bir ciddiliği kalmıyor.
batsuayi kesin olmalı ama tek olmamalı

Yunus ilk 11 çıkacak gibi. Şu çocuk 2012-2015 şampiyonluklarındaki Emre Çolak kadar bile katkı verebilse çok işimize yarar ama hiç umudum yok kendisinden.

Yeni lig logosunu her gördüğümde Türkiye kupası eleme maçı oynayacakmışız gibi hissediyoru-

banko panter kesilecek.

Okan Hoca savunulacak hiçbir dal bırakmadı elle tutulur savunulur tek birsey bıraksa adam çabalıyor uğraşıyor ama olmuyor denirdi ama yok, yeni oyuncular ozelindeyse osimhen değil.jacobs baslamali esas ama onada bahane bulacak Okan hoca üzerindeki kibiri inadı atamadığı sürece hem bizi hem kendisini uçuruma surukluyor

akıllı bi hoca olsa şu maça 3'lü orta sahayla çıkıp rize'yi en azından orta sahada dağıtır. hücumda da 1.5 yıldır yaptığı gibi ilerdeki kaliteli ayaklarının formuna bırakır işi. büyük ihtimal orta sahadaki eksikliği daha da katmerli gösteren bi yapıyla çıkıp başabaş maç oynarız gene. hücumda gene ayaklara bakarız, savunmada allaha emanet.

2 yıl önceki okan buruk'un darmadağın edeceğine emin olurdum ama geri koşamayan 10 numarayla oynadığı için dandik takıma madara olduğu maçın rövanşına 2 orta saha, çift santraforla çıkan bi adam başımızda olduğu için çok ikna olamıyorum. inşallah bunun sadece galatasaray değil, kendi için de kader yılı olduğunu farkına varmıştır 15 günlük kafa izninde.

Rizespor daha dün aldığı kaleciyi oynatarak büyük hata yapıyor. Futbolcuyu önce tribünde oturtacaksın, takıma alıştıracaksın, 1 ay sonra oynatmaya başlayacaksın.

Okan Hoca savunulacak hiçbir dal bırakmadı elle tutulur savunulur tek birsey bıraksa adam çabalıyor uğraşıyor ama olmuyor denirdi ama yok, yeni oyuncular ozelindeyse osimhen değil.jacobs baslamali esas ama onada bahane bulacak Okan hoca üzerindeki kibiri inadı atamadığı sürece hem bizi hem kendisini uçuruma surukluyor
ben ilgili postumda sadece "osimhen-bats tercihi" konusu ile ilgili görüşümü belirttim reyiz.

okan hoca'yı herhangi bir konuda savunmadım. jakobs demedim, jelert demedim. sadece osi-bats tercihi ne olmalı konusunda nacizhane fikrimi belirttim.

sadece şunu demek istiyorum:

icardi'nin olmadığı anlarda, oynadığı tüm maçlarda etki etmiş, goller atmış, ligdeki bence bütün takımların 1. forvetinden daha etkili olan bats'ın, henüz takımla 2-3 idman yapmış osi'den ziyade ilk onbir olarak seçilmesi kadar doğal bir şey yoktur. buna osimhen bile bir şey demez yahu.

haa osi de şans bulacaktır pek tabi. inş o da dider drogba'nın ilk maçta golünü attığı gibi, bidier drogba olup golünü atacaktır.

Geri
Üst Alt