SL 24/25 H:6 | Beşiktaş 2-1 Eyüpspor | MS | 22 Eylül

Ayağı takıyor abi. Çok dengesiz giriş. Abdülkerim le bunun ne alakası var. Abdülkerim in pozisyonu tartışılacak bi tarafı bile yok çok komik bir karar hakemin skor dalgasına uydurduğu bişeydi. Penaltı bence Tayfur un pozisyon. Boş beleş alınmış bir üç puan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzerligi hamle yapilan ayakta. Apo yere basiyor bingölde ayni sekilde yere basiyor. Gereksiz sekilde kontrolsüz giriyor evet ama temas öbür ayagi ile gerceklesiyor. Temas var hafiften ama semihte ucmaya dünden hazir sanki.

Benzerligi hamle yapilan ayakta. Apo yere basiyor bingölde ayni sekilde yere basiyor. Gereksiz sekilde kontrolsüz giriyor evet ama temas öbür ayagi ile gerceklesiyor. Temas var hafiften ama semihte ucmaya dünden hazir sanki.
Semih akıllılık yapmış ama bu pozisyon penaltı değil demek değil. Abdülkerim le Fred düşerken çarpışma gibi bişey yani ve top da gitmiş. Yani bu pozisyona penaltının izahı olamaz aklıma geldikçe çıldırıyorum. Tayfur denen adam Semih in ayağına kontrolsüz müdahale ediyor top da ayağında adamın. Yani bize çalmasalar onu ben söverim. Neyse valla üstad konuşmaya değmez adamlar boş beleş üç puan aldı işte.

Mesele kasten olup olmamasi degil. Mesele Tayfur gibi rezil bir topcuyu sahaya sürmesi.
Skoru tutmak gerekirken böyle ne yapacağı belli olmayan ve aleni olarak bjk li olan bir adamı sahaya atmak çok saçma bir hareketti. Tayfur dediğin adam alt ligde yedek olcak bi adam yani ne akla hizmet gerçekten anlamıyorum.

Semih akıllılık yapmış ama bu pozisyon penaltı değil demek değil. Abdülkerim le Fred düşerken çarpışma gibi bişey yani ve top da gitmiş. Yani bu pozisyona penaltının izahı olamaz aklıma geldikçe çıldırıyorum. Tayfur denen adam Semih in ayağına kontrolsüz müdahale ediyor top da ayağında adamın. Yani bize çalmasalar onu ben söverim. Neyse valla üstad konuşmaya değmez adamlar boş beleş üç puan aldı işte.

Yinede basit bence zaten hakemin kendisi vermedi. Gri pozisyon. Bize gelince bu pozisyonun aynisinde zor penalti verirler birde bu acidan bak. Oyuncu daha fazla almaya gidiyor penaltiyi, ha o hiyarda yag caliyor ekmegine orasi ayri. Cünkü rakip sIkImIs cizgiya ne yapabilir oradan.

Hakemler ne diyor penaltı pozisyonu için. Fırat hoca yorumladı mı

Galiptir bu yolda mağlup. Kapo bence bjk'ye karşı nasıl oynanacağını çözdü. Anadolu deplasmanlarında artık güzel sürprizler olacak.

Rafa bir sakatlık ve cezalık durumda olursa tinerciler biter.

Aynen. Ama işte yine de geçen yılki GS-fb performansı sergileyemez bence bjk. Rafa Silva'nın olmadığı her maç puan kaybı olacak bence. fb-fred ilişkisi gibi
Bu haftasonu Anadolu kulüpleri için nimet aslında. 3 büyük takımında defolari kabak gibi ortaya çıktı. Bizim defolar belliydi zaten ama özellikle fb ve bjk icin daha da netleşti. Az akıllı olan adamın puan almama şansı yok.

Geri
Üst Alt