Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.136
- 66.274
- 4.843
Okan hocamız şüphesiz yine en yumuşak ortasaha ile çıkacaktır maça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katilmiyorumalakasız
önde basmak zorunda değiliz ve basmayacağız da zaten bu maç
alakasız
önde basmak zorunda değiliz ve basmayacağız da zaten bu maç
Fener tamamen balon ve iktirmelerle giden bi kulüp bitik lilin yaptığını yapamıcaksak bize yazıklar olsun zaten morukinho defansif ve kontra anlayışı ile çıkacaktır orta sahayı sağlam tutarsak yenerizUmutluyum hayırlısı olsun, Ne Fener medyada anlatıldığı kadar iyi ne de Galatasaray gösterildiği kadar sıkıntılı ve bu maçta bunun ortaya çıkacağını düşünüyorum.
Valla benim ilk gördüğüm osimhen stoperlerin hepsini yer bitirir ikili mücadelede herifle hava topuna kalkan iflah etmiyorHakem bizi çiğ çiğ yer birde bunların stadı.Osimhene çok sert girerler bu titrekte vermez kart mart.
Aynen katılıyorum.Hayaletleri oynadı .FB ve Jokey Klübü maçlarında.evet bunları süper yaptığı için son 4-5 hedef maçında topa dokunamadı
olmuyor büyük maçlarda niye zorluyoruz
Torreira Sara Berkan Jacob’s oynamalıBesiktas macinda söyle cikmistik:
Ekli dosyayı görüntüle 262724
Bu kadrodan Ziyech, Nelsson, Köhn, Kerem yok. Yerlerine daha iyi adamlar oynayacak nihayet.
Hatta Osimhen bile Icardi'den iyi diyebilirz.
Apo da kendine gelmis gibi artik. Bjk macinda felaket idi.
Tek soru isaretleri kanat + Mertens. --------> herhalde Yunus oynar zira baska care yok. Sallai ilk macta 11 olmaz gibi.
Bence en dogrusu Torreira + Sara + Berkan. Mertens sonradan girsin.
Batsuayi osimhen mertens aynı anda sahada görünce bir kalp krizi geçirmeyiz inşallahOkan hocayı toparlamış gördüm. Bu maç referans olacaktır. Hedef maç bu artık. Berkanı denklemde bir yere koymak lazım önemli oyuncu. Yunus da kafa karıştırdı dönen topları aldı ilk baskıya iyi geliyor. Sallaiyi sonradan kullanabiliriz. Icardi olmadığı için tek forvet çıkacaktır. Allah büyük kazanacağız.