⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Okan hocamız şüphesiz yine en yumuşak ortasaha ile çıkacaktır maça

Okan hocanın ilk geldiği seneki kadar ciddi şekilde odaklanmış olduğunu görüyorum bence bu meyvesini verecektir

alakasız

önde basmak zorunda değiliz ve basmayacağız da zaten bu maç

Bence de niye önde basalım?
Oaimhen gibi bir aygır var zaten bir zahmet defans arkasına top atalım zaten fenerin bütün defansını kucağında gezdirerek gol atma potansiyeli var yeterli bu potansiyeli kullanalım.
Fener kesin önde basarak başlayacak özellikle Sanchez ve apoya.

Hocam Mertens bu maç yanında otursun oyunu birlikte değerlendirin duruma göre ilerleyen dakikalarda sahaya atarsın.

Umutluyum hayırlısı olsun, Ne Fener medyada anlatıldığı kadar iyi ne de Galatasaray gösterildiği kadar sıkıntılı ve bu maçta bunun ortaya çıkacağını düşünüyorum.
Fener tamamen balon ve iktirmelerle giden bi kulüp bitik lilin yaptığını yapamıcaksak bize yazıklar olsun zaten morukinho defansif ve kontra anlayışı ile çıkacaktır orta sahayı sağlam tutarsak yeneriz

İlk haftadan itibaren bakarsam yenmemiz süpriz olmayacak kadro ve kondisyon olarak daha diriyiz ve daha atletizmimiz iyi durumda

Besiktas macinda söyle cikmistik:

1726643639773.webp

Bu kadrodan Ziyech, Nelsson, Köhn, Kerem yok. Yerlerine daha iyi adamlar oynayacak nihayet.

Hatta Osimhen bile Icardi'den iyi diyebilirz.

Apo da kendine gelmis gibi artik. Bjk macinda felaket idi.

Tek soru isaretleri kanat + Mertens. --------> herhalde Yunus oynar zira baska care yok. Sallai ilk macta 11 olmaz gibi.

Bence en dogrusu Torreira + Sara + Berkan. Mertens sonradan girsin.

Maça Atilla Karaoğlan ve varada mener uşağı bir hakemi atarlarsa geçmiş olsun.

Oyuncu kalitesi olarak onlardan daha iyiyiz, ama bunu sahaya ne kadar yansıtacak sevgili hocamız hep beraber göreceğiz. Hakem koyu bjk'li bir hakem, bizden ziyade takdir hakları fb den yana olacaktır. Önemli olan vardaki koyu fbli bir fanatik olmasın. Hayvanat bahçesinden farkı olmayacak bir ortamda maç yapacağız, türlü provokasyonlar futbolcularımızı bekliyor olacak, sinirlerine hakim olanın ve fiziksel olarak ayakta kalanın kazanacağı bir maç olacak. Olası bir yenilgi ve kötü oyunda tüm oklar hocaya yönelecek, galip gelirsek de daha bu haftadan 25. şampiyonluğumuz hayırlı olsun deriz. Bjk yi saymıyorum onlar bizimle başedecek kabiliyette değiller.

Okan hocayı toparlamış gördüm. Bu maç referans olacaktır. Hedef maç bu artık. Berkanı denklemde bir yere koymak lazım önemli oyuncu. Yunus da kafa karıştırdı dönen topları aldı ilk baskıya iyi geliyor. Sallaiyi sonradan kullanabiliriz. Icardi olmadığı için tek forvet çıkacaktır. Allah büyük kazanacağız.

Besiktas macinda söyle cikmistik:

Ekli dosyayı görüntüle 262724

Bu kadrodan Ziyech, Nelsson, Köhn, Kerem yok. Yerlerine daha iyi adamlar oynayacak nihayet.

Hatta Osimhen bile Icardi'den iyi diyebilirz.

Apo da kendine gelmis gibi artik. Bjk macinda felaket idi.

Tek soru isaretleri kanat + Mertens. --------> herhalde Yunus oynar zira baska care yok. Sallai ilk macta 11 olmaz gibi.

Bence en dogrusu Torreira + Sara + Berkan. Mertens sonradan girsin.
Torreira Sara Berkan Jacob’s oynamalı

Okan hocayı toparlamış gördüm. Bu maç referans olacaktır. Hedef maç bu artık. Berkanı denklemde bir yere koymak lazım önemli oyuncu. Yunus da kafa karıştırdı dönen topları aldı ilk baskıya iyi geliyor. Sallaiyi sonradan kullanabiliriz. Icardi olmadığı için tek forvet çıkacaktır. Allah büyük kazanacağız.
Batsuayi osimhen mertens aynı anda sahada görünce bir kalp krizi geçirmeyiz inşallah

tekniği klası yedim fizikli kondisyonlu adam iş yapar berkan - bay show izleyeceğiz

Bu maçta provokasyona gelmeyip sakin kalırsak maç net bizim. Ama panik yapar bide taktiklere kapılırsak Mou 3 ay susmaz. Takıma maçta eksik kalmaması ve sakin olmaları konusu bir kural olmalı bu maç.

bu maça 5/5 ile gitmek müthiş oldu.

en kötü ne olur yaw? yenildik diyelim, fb 1 puan önümüze geçer en fazla.

hiç ama hiç problem değil.

berabere kalsak da iyi, galibiyetimiz ise fb'yi karıştırır net şekilde.

Geri
Üst Alt