- 28 Temmuz 2011
- 9.394
- 2.308
- 1.438
Macin tekrarini izliyorum. Yunus ne oynamis, vay anasini. Öffff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

]
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]
[emoji6
]" data-quote="Murat Ünsal" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Sizin söylediğinizi destekleyeyim.Tff torreira ya yazmış diye okudum
Bu maç özelinde hafta boyunca konu başlığına girmeyerek bende totem yapmıştım hocam ve Allah'a şükür kazandık.Çok şükür. Totem yaptım maçı izlemedim. Arabayla dışarda takıldım. Dayanamayıp bir ara baktım sadece. 2-0'dı. Toteme kaldığim yerden devam ettim. Hepinizi tebrik ederim. İhtiyacımız vardı.
Torreira'nın golünü Livakovic(kk) diye geçen hangi şeref yoksunu, karaktersiz it

Ahahah malikoça yaranma çabaları. Faul bile yok o pozisyondaDeniz Çoban Sanchez pozisyonuna kırmızı diyor. Hakemliği nasıl bıraktığı malum birinin şuraya yorumcu diye alınması çok saçma.
Bünyamin gezer de diyor. Bunlar gerçekten bilerek yapıyor başka açıklaması yok.Deniz Çoban Sanchez pozisyonuna kırmızı diyor. Hakemliği nasıl bıraktığı malum birinin şuraya yorumcu diye alınması çok saçma.
Yok tarihin en kötü transfer dönemi, yok çöp kadro, yok çöp hoca, yok çöp yonetim. Çok tartıştım bu insanlar ile forumda duruyor. Gördük tarihin en kötü transfer dönemini. Erden timur değerli biridir ama o gitti diye dünya bitti kafasına girdi çoğu kişi. Galatasaray şu an ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip, kerem dışında giden hiçbir iyi oyuncu yok ama gelen epey var, kadro olarak geçen seneden net daha iyiyiz. Rahat olun, besiktasi da gorecez.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi