⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

yav tükürüğümle boğuluyordum az daha ahahahah
GYBhQ9LWoAAg0IP.webp

[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji6]" data-quote="Murat Ünsal" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Torreira'nın golünü Livakovic(kk) diye geçen hangi şeref yoksunu, karaktersiz it

Tff torreira ya yazmış diye okudum

Osimhen'in golu, bu hafta Torreira'nin golu.

Adamlar eziklikte cigir aciyorlar.

Çok şükür. Totem yaptım maçı izlemedim. Arabayla dışarda takıldım. Dayanamayıp bir ara baktım sadece. 2-0'dı. Toteme kaldığim yerden devam ettim. Hepinizi tebrik ederim. İhtiyacımız vardı.
Bu maç özelinde hafta boyunca konu başlığına girmeyerek bende totem yapmıştım hocam ve Allah'a şükür kazandık. :)

Yok tarihin en kötü transfer dönemi, yok çöp kadro, yok çöp hoca, yok çöp yonetim. Çok tartıştım bu insanlar ile forumda duruyor. Gördük tarihin en kötü transfer dönemini. Erden timur değerli biridir ama o gitti diye dünya bitti kafasına girdi çoğu kişi. Galatasaray şu an ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip, kerem dışında giden hiçbir iyi oyuncu yok ama gelen epey var, kadro olarak geçen seneden net daha iyiyiz. Rahat olun, besiktasi da gorecez.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis ne olur yapmayın..Şampiyon liginden elendik.Bjk gibi çapsız takıma kupa verdik.Çok daha iyi transfer dönemi geçirebilirdik.Bu maçı kazanmamız transfer döneminde yapılan iş bilmezlikleri örtmez.
Mesela yunusu şu maçta çok övüyoruz adım gibi eminim bir iki kapanan anadolu takımna karşı kötü performans göstersin çöp falan denmeye başlanır.Bu yüzden ne çok abartalım nede hemen oyuncuları çöp yapalım.Her oyuncu için geçerli bu..

Bu başımızdaki yöneticiler hiç sevinmesin.dua etsinler Galatasarayda yöneticilik yaptıkları için

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt