⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Acayip gergin bir mac olacak

Bize karsi cok büyük kinleri var

Son dakikalara önde girersek mac yarida bile kalabilir

Okan hocaya maddeler yagacaktir

Klasik fener balı zaten. En boş oyuncuları bile bize jeneriklik gol atabilir
Hakemler bunları çok ittirmezse bu Maç'ta ballarının da pek etkisi olmayacak bence reis yav :D Ferdi sonrası defansta oyuncular ne yapacağını bilmiyo.Lig'de ki takımların Gol atamadığına bakma sen Lugano gibi 1 takım bile bunların savunmasını dağıttı yav :D

Hakemler bunları çok ittirmezse bu Maç'ta ballarının da pek etkisi olmayacak bence reis yav :D Ferdi sonrası defansta oyuncular ne yapacağını bilmiyo.Lig'de ki takımların Gol atamadığına bakma sen Lugano gibi 1 takım bile bunların savunmasını dağıttı yav :D

Çok güzel nokta atış gibi 1 tespit gibi 1 tespit olmuş, şeyine sağlık Muradım yorumuna 👀😍

Acayip gergin bir mac olacak

Bize karsi cok büyük kinleri var

Son dakikalara önde girersek mac yarida bile kalabilir

Okan hocaya maddeler yagacaktir
işimize gelir

bu maçın deplasmanda olması içerde olmasından daha iyi bence

taraftar mırın kırın etmeye başladığı anda ibre tersine dönüyor.

fbnin de atak oynamayacağı düşünülürse iş bizde bitiyor biraz.

her iki takın 5 hafta maçını izleyenlere soruyorum. galibiyete kim yakın? tabi fb ev sahibi bu da var. yani kazanabilir miyiz?

her iki takın 5 hafta maçını izleyenlere soruyorum. galibiyete kim yakın? tabi fb ev sahibi bu da var. yani kazanabilir miyiz?
Bence oyun olarak bakarsan biz daha yakınız özellikle son 2 maçtaki takımdaki iştah artışı, artarak devam ederse favoriyiz bence Fb daha stabil bir oyun oynuyor ama derbi atmosferi illa farklı olacaktır.

Normal şartlar altında biz daha iyi takımız ama şikecilerin kadro yapısı ve mourinhonun oyun planı büyük maçlara çok uygun o yüzden orda maç kazanmak kolay olmayacaktır. Beraberlik daha muhtemel görünüyor.

Kadro kalitesi olarak cok üstünüz bana göre bu arada

Fotomaç ın yaptığı kadro. Sallai yi ortaya koymuşlar. Bence böyle bir sistem olamaz. İyi giden takımı bozmamak lazım.

459593678_937909391713894_7043455816388375358_n.webp

dakika 90+5 fbli oyuncu kaleciye pas atarken topun şiddetini ayarlayamaz ve korner kazanırız. Sara'nın kullandığı kornerde batshuayi kafayı çakar ve kadıköy buz keser FB: 0-1: GS

Bizim divanda konuşan ölmeyi unutan fosiller bu maçları izliyorlar mi merak ediyorum çünkü bu liseli kitle lig TV aboneliği hayatta para verip almaz

Geri
Üst Alt