- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ar yu bi pileyarOlur da Osimhem gol atarsa kuşlar Ali Koç’a zamanında Rüştü’ye yaptıkları muameleyi yapıp dayak atarlar bu adamı niye biz almadık diye
Nokta atışı tespitlerini beğeni ile takipteyim Murat'ımDoğru demişim
Klasik fener balı zaten. En boş oyuncuları bile bize jeneriklik gol atabilirBu arada bu Maç'ı her kafamda oynadığımda bunların yeni aldığı Faslı forvetin Gol'ü var yavBizden de Osimhen Gol'ü atıyo yav
![]()
Hakemler bunları çok ittirmezse bu Maç'ta ballarının da pek etkisi olmayacak bence reis yavKlasik fener balı zaten. En boş oyuncuları bile bize jeneriklik gol atabilir
Hakemler bunları çok ittirmezse bu Maç'ta ballarının da pek etkisi olmayacak bence reis yavFerdi sonrası defansta oyuncular ne yapacağını bilmiyo.Lig'de ki takımların Gol atamadığına bakma sen Lugano gibi 1 takım bile bunların savunmasını dağıttı yav
![]()
işimize gelirAcayip gergin bir mac olacak
Bize karsi cok büyük kinleri var
Son dakikalara önde girersek mac yarida bile kalabilir
Okan hocaya maddeler yagacaktir
Bence oyun olarak bakarsan biz daha yakınız özellikle son 2 maçtaki takımdaki iştah artışı, artarak devam ederse favoriyiz bence Fb daha stabil bir oyun oynuyor ama derbi atmosferi illa farklı olacaktır.her iki takın 5 hafta maçını izleyenlere soruyorum. galibiyete kim yakın? tabi fb ev sahibi bu da var. yani kazanabilir miyiz?
her iki takın 5 hafta maçını izleyenlere soruyorum. galibiyete kim yakın? tabi fb ev sahibi bu da var. yani kazanabilir miyiz?
İyi ki varsın seni seviyorumhocaya ve takıma güveniyorum
dibe vurduk ve maliyetli de olsa dersimizi aldık
bu maça iyi bir plan ve mourinhonun beklemediği küçük sürprizlerle damga vuracağız