⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Osiensen tek forvet oynayacaktır, hiç denemediğin sistemi derbi maçta yapmaz hicbir hoca

Bu arada maç önü ilk 11'inde çıkan 4-2-3-1 dizilişini vs boş verin, önemli olan sahaya nasıl yerleştiğimiz.

Resmen maç içerisinde hep ama hep 3-5-2 şeklinde sahaya dizildik son 2 maçtır.

Bu maçta da aynı şeyi bekliyorum.

Muslera
Kaan Sanchez Apokerim
Barış Torreira Berkan Jacops
Sara Bats
Osimhen

Bu arada Mertens varken sanki 2 forvet oynamıyoruz. Mertens bildiğiniz forvet oyuncusu arkadaşlar sanki 8 numara oynuyormuş gibi niye yorumluyorsunuz ki.

Mertens yerine Bats ki tercih ederim.

Sırf şu duran topları Sara rahat rahat kullansın diye bile tercih ederim.

Üstelik Mertens'in bu maçta bence yeri yok. Yeri varsa da son 15-20 dakika var.

Doğru kadro ve oyun planıyla istediğimiz sonucu kesinlikle alabileceğimizi düşünüyorum. Okan hocadan çok iyi bir derbi performansı bekliyorum bakalım.

bu zamana kadarki kadıköy'lerde 60-65lere maçı dengede getirdiğimizde aşırı pozitif bir tablo oluyordu maçın geri kalanı için. ama portekizli hırt roma'da falan maçları buralara kadar dengede götürüp, son bölümde 395845 tane maç aldı. yani maçın bir anında işler bizim için iyi gidiyor gibiyken onların istediği vaziyet de oluşmuş olabilir.

erkenden saplamamız yerinde olur derim.

Bu arada Mertens varken sanki 2 forvet oynamıyoruz. Mertens bildiğiniz forvet oyuncusu arkadaşlar sanki 8 numara oynuyormuş gibi niye yorumluyorsunuz ki.

Mertens yerine Bats ki tercih ederim.

Sırf şu duran topları Sara rahat rahat kullansın diye bile tercih ederim.

Üstelik Mertens'in bu maçta bence yeri yok. Yeri varsa da son 15-20 dakika var.
Mertens forvet gibi oynamıyor. Hatlar arası bağlantıyı çok iyi yapıyor + olarak orta sahada çok topla buluşuyor.

Pres oyununa olan katkısını söylemiyorum bile.

Bats osimhen ile mertensli oyunun yakınından geçemezsin (oyun yapısı olarak)

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca bakalım tamammi devammi maçından nasıl çıkacak merak ediyorum

Sakatlıktan dönen adamı tak diye ilk 11'e koymaz diye düşünüyorum

young boys macinda oldugu gibi darma duman ederler bizi
Yb maçında çıkan kadroyla bu kadro çok farklı ama

Nelson yerine sançez,köhn yerine jakobs,stoper kaan yerine abdül,sağbek barış yerine kaan,ziyech yerine barış,kerem yerine sallai,icardi yerine osimhen

Bats-osi ikilisiyle çıkar,pres saçmalığını yapmaz,son vuruşlarda da saçmalamazsak (daha ne kaldı) maç bizim

Osiensen Jacobs ve sallai ile fiziksel olarak net olarak biz daha iyiyiz ,onlarda osayinin kadro dışı kalması ve ferdi fiziklerini yarı yarıya dusurdu

Geri
Üst Alt