- 27 Ocak 2010
- 138.945
- 105.168
- 5.648
fbliler canlı 100m osimhen izlicek RAHATSIZIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkuyorum şerefsizle osimheni sakatlamaya oynayabilirler yapmayacak karakter adamlar değillerfbliler canlı 100m osimhen izlicek RAHATSIZIM

öyle keyif yapa yapa derbi izlenmez kan ter stres içinde izliceksinGüneş yalazını kaybetti mi, yarın göbek rakımı açar demlenmeye başlarım. Maç saati kafam gıcır olur, maç bitesiye kadar da zurnaya döner, yensek de yenilsek de dümdüz küfreder ceza mı yer otururum
Ondan lafı nereye getircem, NKFVAS.
![]()
Stresi zamanında ben çok yaptım, sıra gençler deöyle keyif yapa yapa derbi izlenmez kan ter stres içinde izliceksin
Oyuna sonradan girip cila golünü düşlüyorum, 4. Gol mesela. Atletine ali koç yazdırmış, formayı çıkarıp hem formayi hem yazıyı gösteriyor tribunlereıcardi süre almayacak bile olsa kadroda olmali. ayarlarıyla oynar kulübede

Bence de Sallai 'nin de Berkan 'ın da en az 60 dakika filan sahada kalması gerekiyor. Fizik mücadele kısmında üstün çıkmamız gerekiyorTorreira - Berkan
Sara
Olmalı
Son 15-20 dakika oynayabilecek durumdaysa sahada görmek isterim İcardi 'yi sahada da ayarlarıyla oynayabilir rakibinıcardi süre almayacak bile olsa kadroda olmali. ayarlarıyla oynar kulübede
Yalnız garip birsekilde bizi inanılmaz kucumsuyorlar oyunlarından ziyade mou büyük hoca kafasindalar, gerçekten bambaşka bir şekilde çıkarsak şok olabilirlerbambaşka bir GS geliyor fb büyük şok yaşayacak