⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Aa, başka hangi dinde böyle eller açık dua ediliyo?
Eboue de boyle dua ediyordu ama ikiside hiristiyan

Emmanuel Eboue: İntihar düşüncesinin kafamdan çıkması için dua ediyorum -  Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

Rabbim galibiyet nasip etsin inşallah. Aslanlara güveniyorum. Rakibin her sene olduğu gibi bu senede şişirilmiş bir balondan ibaret olduğunu düşünüyorum.

Biz daha iyiyiz, biz daha büyüğüz en önemlisi ise biz Şerefliyiz onlar ise şerefsiz.

Herkese iyi seyirler.

İşin acısı ne biliyor musunuz beyler? Okan hoca aptal gibi oynasak bile ikinci yarı 80 e kadar bekletecek bizi. Öne geçsek bile koruyacak kadar güçlü bir orta saha hattı yok malesef.

Kafamızdaki kadro olmasada yeneceğimize inanıyorum Galatasaray lan bu boru mu

Bugun sonuc olumsuz olursa ne yonetimin ne hocanin kacacak yeri kalmayacak. Bu yaz transfer donemi yaptiklari sacmaliklarin bedelini basta yonetim sonra hoca seve seve odeyecekler. Yine de kazanslim diyorum. Benim rahatlik bu yuzden kardesim. Yenersek amenna, yenilirsek bokunda bogariz alayini.
Hic bisey olmuyor. Hiç bisey de olmaz okan devam eder bu orta daha ile

Hiçbir derbi beklendiği gibi geçmez;

Geçen sene ne 0-0 biten ne de 0-1 biten derbi sonucu kimsenin beklediği sonuç değildi, oynanan oyunlar da değildi.

Ondan önceki sezon 0-3'lük saraçoğlu derbisi de kimsenin beklediği değildi.

Şimdi herkesin beklentisi kısır bir maç olur, berabere biter, 1-1 veya 1-0 falan filan.

İşte tam da bu yüzden tüm bunların aksine inanılmaz süprizlere gebe bir maç olacak. Son yılların en iyi derbisi olacak diyorum.

Herkes niyeyse Fener favori diyor. Fenerliler aşırı rahatlar neye güveniyorlarsa artık

KOYACAZ BUNLARA KOYACAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Mertens varsa yine önde basacaz demektir, bununla beraber bu oyun sablonunda Davinsonu daha öne atip, kaani stopere dogru cekecek, bu sekilde takim boyunu kisaltip topa daha cok sahip olma derdinde diye düsünüyom

Heyecandan ellerim ayaklarım buz kesmiş durumda.

Umarım yüzümüzü kara çıkarmaz bizimkiler.

Geri
Üst Alt