Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.946
- 13.823
- 2.828
Son 8 dakika!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖzütoprakVar kim
Bodrum'dayım ve maçı Danyal cenabeti ile izleyeceğim.
O yüzden bu maç her şeye gebe. İnşallah kazanırız.
Kötü hislere sahibim!!!
Ben güvenmiyorumHaydi takım
Güveni boşa çıkarmayın![]()
Bu gün kaötane fenerliyle denk geldim hepsi havaya girmiş abuk subuk konuşuyorlar kavga etmemek için zor sabrettim bencede yeneceğiz çok aşırı kontrolsüz kafadarlar ŞuanHiçbir derbi beklendiği gibi geçmez;
Geçen sene ne 0-0 biten ne de 0-1 biten derbi sonucu kimsenin beklediği sonuç değildi, oynanan oyunlar da değildi.
Ondan önceki sezon 0-3'lük saraçoğlu derbisi de kimsenin beklediği değildi.
Şimdi herkesin beklentisi kısır bir maç olur, berabere biter, 1-1 veya 1-0 falan filan.
İşte tam da bu yüzden tüm bunların aksine inanılmaz süprizlere gebe bir maç olacak. Son yılların en iyi derbisi olacak diyorum.
Herkes niyeyse Fener favori diyor. Fenerliler aşırı rahatlar neye güveniyorlarsa artık
KOYACAZ BUNLARA KOYACAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Biz bu sezon fizik olarak fenerden iyi durumdayız sezon başından beri çoğu maçlara bakıyorum cidden hantal oynuyorlar 1-2 topçuları hareketlilik katıyor sadeceFenerin fizik gucu diyorsunuzda Açıkçası ferdi osayi ve irfan bunların en önemli adamlariydi sagolsun mou 3unude yedi
Tersten olmasın da0-7 basak macimiz gibi olacak sanki. Öyle bi hava sezdim
Bu spikeri sevmiyorum.