⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Moruinho bizden kopek gibi korkuyor bunu 3 haftadır belli ediyor. Cakal bir hoca olsa cok rahat galibiyet alir bu kadro ile kadikoyde

Hakem bizi çiğ çiğ yer birde bunların stadı.Osimhene çok sert girerler bu titrekte vermez kart mart.

Yunus sallai
Mertens berkan
Okan hocam bakalim kimi oynatacak

Mertens ve yunus'la başlarsa 1-0 yenik başlarız maça. İkiside kadıköyde kaybolur. Ben düne kadar berkan diyodum ama demirbay ile çıkmak daha mantıklı gibi berkan çok düz oynuyor ve sert müdahaleleri var kırmızı görebilir. Demirbay formda gözüktü daha teknik, Sallai mutlaka 11 başlamalı fizik gücü yeter bu maç için bize, barış solda daha iyi.

muslera

kaan davinson apo jacobs

torreira demirbay

sara

sallai osimhen barış

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahada bir Mertens- Kerem Demirbay değişikliği ve kanatta Yunus- Sallai değişikliği ile bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum

Her türlü pisliği yapacaklar. Sarı kart algısı yaptıkları için her temasta tribün ve mourinho'dan hakeme full tepki olacak. hakem umarım maçı kaldırabilir yoksa fena doğranabiliriz.

Hocada dahil herkes 3 lü orta saha ile cikacagimizi biliyor.

3 puan surpriz olur ama anaa hedefimiz 1 puani cebe koymak olacak cunku lig kolay ve puan farkiyla öndeyiz

Son derbiler ve Avrupa'daki hayal kırıklığından sonra, 5te 5in üstüne deplesmanda beraberlik yeterli benim için, galibiyet alsak zaten, havayı arkamıza aldığımız gibi başkanından hocasına oyuncusundan taraftarına fıs diye söndürüp kaosa sürükleriz rakibi, ki kaos bize yarar onları bitirir genelde ama böyle durumlarda bi can suyu oluruz biz genelde, Allah yardımcımız olsun

Bu maça ve diğer derbilere çıkabildiğimiz en fizikli kadrolar ile çıkmalıyız

Genel kanı mertens yunus olmamalı anladığım kadarıyla, mertens yunus hayırlı olsun o zaman

Muslera
Kaan Sanchez Nelsson Apo Jakobs
Sara Torreira Berkan
Baris Osimhen

Fener gol atamaz, biz bir tane atsak kazanırız. Her zaman onlar defansif kadroyla çıkacak degil.

Bu maça çıkması gereken kadro buydu form durumuna göre normalde, ama 2 ayda Jelert'i hazır edemedik.
1.webp

Hakem bizi çiğ çiğ yer birde bunların stadı.Osimhene çok sert girerler bu titrekte vermez kart mart.
Osimhene sertmi girerler yanina yaklasan kendini yerde bulur icardiyle karistirmayalim
Osimhene sert girdigin an adam dahada hayvan gibi oynar asla korkusu yok osturvoldeylr caglari birbirine baglar

Geri
Üst Alt