⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Bu maci kaybetsekde cok birsey kaybetmeyiz deplasmanda yenilmis oluruz
Ligin henuz basi etkilenmeden devam edip devre arasina kadar kopmadan gitmeliyiz devrede bir iki iyi takviye ile favori oluruz

Bunlara koyar geceriz de, BJK macinda ne yapacagimiz onemli. 1-3 tahminim, orta sahada sacmalamazsak gol yemeyiz.

Oyuncularimizin oncelikle beyinlerine, sonrasinda profesyonelliklerine guveniyorum. Hissi hareket edebilecek Sara ve oynar ise Icardi inis-cikis yasayabilirler.

Hakem oyunu surekli durdurmayip, topun oyunda kaldigi sure 40 dakikayi asar ise, stadin betonlari goz yaslari ile curur gider.

Fiksturumuz inanilmaz basarili fener macindan sonra besiktas trabzon icerde maclarin hepsini kazanabiliriz devre sonuna kadar

En zayıf olduğumuz mevkii sağ bek orda Maximini tutabilirsek şikecilerde zorluk çıkarabilecek tek oyuncu Fred kalıyor ona da 3lü orta sahayla önlem alırız herhalde. Çata çat mücadele gücü yüksek bir maç olacaktır şikeciler iyi top oynamıyo ama sert takımlar takım savunmaları sağlam. 0-0,1-0,1-1 gibi düşük skorlu bir maç bekliyorum.

Kalbi olan izlemesin. Muhtemelen maçı belirleyecek orta sahalar olacak. Kazanırsak mou ve tayfasını kavganın içine iteriz.bir tokezlemeye patlarlar. Osimhen al be bizim için maçı. Sara senden de gol bekliyoruz

En zayıf olduğumuz mevkii sağ bek orda Maximini tutabilirsek şikecilerde zorluk çıkarabilecek tek oyuncu Fred kalıyor ona da 3lü orta sahayla önlem alırız herhalde. Çata çat mücadele gücü yüksek bir maç olacaktır şikeciler iyi top oynamıyo ama sert takımlar takım savunmaları sağlam. 0-0,1-0,1-1 gibi düşük skorlu bir maç bekliyorum.
jelert maximini tutar kaan agır kalır

Orta sahada üstünlük kuramazsak son maç gibi kitlenir kalırız. 2 dm ve sara mantıklı olur..

Şu 11’e ne dersiniz?

———————Muslera——————-
Kaan——-Sanchez—-Abdul—Jacobs
————-Torreira—-Kerem——
Barış———-—-Sara————-Berkan
—————-—Osimhen—————-

Maximin hiçbir şekilde savunma yapmıyor kanadını çok boş bırakıyor. Orayı Barış veya Sallai ile delip geçmek lazım. İsmail ve Oostervolde'ye hemen kart aldırıp sindirmek lazım.

Bu maçta Yunus-Mertens pek olmaz. Yunus mental olarak bu maçları kaldıracak seviyede değil bence. Mertens de derbilerde fiziksel olarak hep çok zorlandı.

Sallai daha yeni milli takımda oynadı. Ben olsam onla başlarım.

Muslera
Kaan - Davinson - Abdülkerim - Jakobs
Sara - Torreira - Demirbay
Barış - Osimhen - Sallai​

Şu 11’e ne dersiniz?

———————Muslera——————-
Kaan——-Sanchez—-Abdul—Jacobs
————-Torreira—-Kerem——
Barış———-—-Sara————-Berkan
—————-—Osimhen—————-
Çok defansif diye eleştirilir ama çetinlik seviyesini sewdim.

Geri
Üst Alt