- 18 Eylül 2018
- 15.623
- 11.970
- 1.473
Eyvah ismine beşiktaş revizyonu gelebilirFenerin yenmesini bekliyorum ama bi yenersek puan farkı 5 oluyor direk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah ismine beşiktaş revizyonu gelebilirFenerin yenmesini bekliyorum ama bi yenersek puan farkı 5 oluyor direk.
Hayır bence zerre dusunmedi düşünmüş olsa young boys rezillikleri olmazdi ,son 2 lig maçı skordan bağımsız değişik şeyler gördük presi ortasahaya çekmemiz gibiBir zahmet ders alsın Okan. İki maçta da aynı eksikler yüzünden yenildik. Fener maçını kaza olarak gördüyse bile bence beşiktaş maçından sonra oturup düşünmüştür ne oluyor diye.
direkt kafamdaki 11 bu ama sallai yerine yunus olacagını düşünüyorum. sallai keşke antep maçında oynayabilseydi. tek merak ettiğim sallai mi yunus mu kısmı oluyor, gerisi bire bir olması gereken kadro.
Burada fenerle ilgili yorum yapanların çoğu bu sene maç izlemeyip özet izleyen tayfa yani kaale almayın eğer bizim hoca geçen seneki fener maçı ve 8jk maçındaki rezilliklerinden ders aldıysa puan alabilir bu maçta
Kaybedersek 6 numara olur deseydin muhtemelen sutlanirdin zaten rdasYenersek 10 numara olur berabere kalırsak 8 numara olur diğer olasılık yok bende
Kaybedersek 6 numara olur deseydin muhtemelen sutlanirdin zaten rdas
adamlar geriye yaslandığı halde rakibe pozisyon verip ceza sahasına sokuyor,nasıl defans yapıyorlarsa,benim gördüğüm sadece geriye yatıyorlar öyle kontra preslerle kaleden püskürtme yapmıyorlar,rahat rahat oynatıyorlar rakibiOsiensen gol atabilir bu maç fenerin savunma çok fazla açık veriyor
Mertens 11
Sara-Torreira ortada demekki