⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Bir zahmet ders alsın Okan. İki maçta da aynı eksikler yüzünden yenildik. Fener maçını kaza olarak gördüyse bile bence beşiktaş maçından sonra oturup düşünmüştür ne oluyor diye.
Hayır bence zerre dusunmedi düşünmüş olsa young boys rezillikleri olmazdi ,son 2 lig maçı skordan bağımsız değişik şeyler gördük presi ortasahaya çekmemiz gibi
Normalde derbilere herzaman özel.hazirlanan bir adamdı, kendi kendini bitiriyor umarım ders çıkarmıştır zaten ders aldıysa doğru kadroyla puan alınmayacak takım değil çünkü kapanarak oynuyor fener geçen yıl gibi tempolu degiller

Burada fenerle ilgili yorum yapanların çoğu bu sene maç izlemeyip özet izleyen tayfa yani kaale almayın eğer bizim hoca geçen seneki fener maçı ve 8jk maçındaki rezilliklerinden ders aldıysa puan alabilir bu maçta

Puan yetmez. Kazanmasi lazim.

Son iki derbi macinda rezil rüsva oldu. Bunun telafisi Fb'yi orda yenmek olur.

Sallai'in ilk 11de baslamasi imkansiz

Olur da kazanırsak şampiyonluktaki en büyük rakibimize karşı 1 mağlubiyet 1 beraberlik avantajına sahip oluyoruz ligin başı da olsa çok büyük avantaj. Şikecileri uçurumun kenarına itme şansımız var bunu kullanırız insallah.

başıma bir şey gelmeyecekse, ben antep & rize maçlarında kerem demirbay'ı beğendim.

Yenersek 10 numara olur berabere kalırsak 8 numara olur diğer olasılık yok bende

Osiensen gol atabilir bu maç fenerin savunma çok fazla açık veriyor
adamlar geriye yaslandığı halde rakibe pozisyon verip ceza sahasına sokuyor,nasıl defans yapıyorlarsa,benim gördüğüm sadece geriye yatıyorlar öyle kontra preslerle kaleden püskürtme yapmıyorlar,rahat rahat oynatıyorlar rakibi

GX1PoQiX0AAL6Qi.webp

Sara antep maçında mertens çıktıktan sonra 10 numaraya geçti pek de iyi oynamadı bence yanlış tercih olur

Manyak herif ne ara iyilestinde geldin adam wandayla barışınca sakatlığı unutmus

Geri
Üst Alt